Három olimpikon is levetkőzött a tokiói megnyitó előtt a Playboynak

Lisa Ryzih a Bildnek elmondta, egy ideje már napirenden volt a fotózás, régi vágya volt, hogy együttműködjön a Playboyjal. A 32 éves rúdugró úgy fogalmazott: sportága és az azon belüli kiemelkedő eredmények sem mindig kapják meg a megérdemelt figyelmet, ez az akció pedig segíthet a népszerűsítésben is. Ryzih Londonban a hatodik helyen végzett, Rióban tizedik lett.

 

Az augusztusi számban Marie Pietruschkát is láthatjuk. A 26 éves úszó reméli, jobban teljesítenek Japánban, mint futballválogatottjuk az Európa-bajnokságon. „Büszke vagyok a testemre. A Playboytól csak egyszer kap ajánlatot az ember, én pedig most vagyok életem formájában” – mondta a 2018-ban Eb-bronzérmet szerző úszó.

 

Alexandra Ndolo éppen a fotózás után maradt le a kvalifikációról, így ő nem indulhat Tokióban, de a Playboy-címlapon ott van.

 

„Sajnos az életben nem mindig sikerül, amit eltervezünk. Nagyon szurkolok Marie-nak és Lisának. Tokióban szerettem volna bekerülni a legjobb nyolc közé, nem lett volna irreális. A kvalifikációs rendszerünk kissé furcsa, így a világ 25. legjobbjaként nem lehetek ott, de a 76. ott lesz. Tokió után folytatni szerettem volna, és a terv most sem változik” – fogalmazott a 34 éves vívó.