Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát

Mint arról a Media1 korábban beszámolt, a Life TV-t és az Ozone TV-t tulajdonló, a Mészárosné Kelemen Beatrix (Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos felesége) tulajdonában lévő Media Vivantis Zrt. élére kinevezett Hajdú Péter nagy átalakításokra és elbocsátásra is készül a cégnél, de szavai szerint annak érdekében, hogy a Life TV három éven belül feljöjjön az öt legnézettebb tematikus csatorna közé.

 

Az elbocsátásokról Hajdú május 10-én, munkába állásakor azt nyilatkozta a Media1-nek, egyelőre elbeszélgetésekkel felméri, hogy kiket érdemes megtartani, és kiket nem. Már másnap bejelentette, hogy Kiss Pétert, a TV2 Csoport egy korábbi programigazgatóját kérte fel a Media Vivantis programigazgatójának, míg a Life TV és az Ozone eddigi programigazgatója, György Bence kereskedelmi vezetőként folytatja a cégnél.

 

A Story magazinnak nyilatkozott Hajdú Péter, aki elmondta, hogy újabb döntéseket hozott a Life TV kapcsán, és az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetik.

 

A megszűnő műsorok között van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel ezek nem hozták a várt nézettséget. Hajdú hozzátette: Várkonyi és Szulák munkájára ennek ellenére számít, de más típusú műsorokban.

 

(media1.hu)