Győzött a szerelem: egybekel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

„Nem titok többé: összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc” – ezzel a címmel jelent meg szerda este cikk a Bors online kiadásán, amellyel a Hot! magazin csütörtöki számát harangozták be. A lap azóta megjelent, címlapján a korábbi televíziós műsorvezetővel, valamint azzal a szöveggel: Mészáros Lőrinc megkérte a kezét, összeházasodnak.

 

A magazinnak Várkonyi mindössze annyit mondott: „a magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az”.

 

Minden további információt ismerősi körből gyűjtöttek be. A meg nem nevezett források egyebek mellett arról beszéltek, hogyan és mikor került közel egymáshoz Várkonyi és Mészáros, ki tette meg az első lépést és hogy milyennek látszik a kapcsolatuk.

 

Arról, hogy egy párt alkotnak, hónapok óta keringtek pletykák, amelyek azután erősödtek fel, hogy a felcsúti milliárdos és felesége, Kelemen Beatrix az állami hírügynökségen keresztül tavaly szeptemberben bejelentette: elválnak. A volt televíziós korábban Bochkor Gábor élettársa volt, majd Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt. A kapcsolatuk tavaly tavasszal ért véget.