Gyors kiszállítás bárhová: ezt kell tudni a TNT futárcégről!

A TNT-ről

 

A TNT cég története nagyon kalandos, és még magyar vonatkozása is van, mivel az alapítók egyike Budapesten nőtt fel, a másik pedig magyar bevándorló volt. A második világháború után megalakult cég rövid idő alatt nagy terjeszkedést mutatott, 1980-ra pedig odáig jutottak, hogy 180 különböző országba szállítottak csomagot. Manapság piacvezető futárcég, ami továbbra is fejlődik és terjeszkedik.

 

Csomagküldés belföldön a TNT-vel

 

A TNT belföldön is szupergyors, hiszen az irányítószámtól függően akár aznap átveszi a csomagot a feladótól a futár, és 24 óra alatt kézbesíti is. Háztól házig való szolgáltatást nyújtanak, tehát az otthonunkat el sem hagyva, online bonyolítható le az egész csomagküldés folyamata. Még a címzéssel sem kell bajlódni, mivel a megadott paraméterek alapján a címke létrejön, amit csak ki kell nyomtatni és ráragasztani a csomagra.

 

Sokaknak nehézséget jelent időt szakítani a futárra való várakozásra, számukra jó hír, hogy a TNT-nél arra is van lehetőség, hogy felár ellenében megadjunk egy egyórás időintervallumot, amikor a kézbesítő érkezésére számítani lehet. Ezáltal nem kell feleslegesen várakozni, a TNT munkatársa a megadott időpontban jelenik meg a címen.

 

Csomagküldés külföldre a TNT-vel

 

A TNT Express csomagküldés ajánlata Európán belül is működik, tehát Európában is kiszállítanak 24 óra kézbesítési határidővel. Európán kívüli országokba is szállítanak, csak tájékozódj róla csomagfeladás előtt, mivel a TNT szerte a világon rendelkezik partneri lefedettséggel.

 

Ha szeretnél még többet megtudni a külföldre szállító, hazánkban is elérhető csomagküldő cégekről, a Csomagnet.hu weboldalán részletes tájékoztatót találsz!

 

Garantált és kedvezményes árak

 

Az árakat tekintve talán nem a TNT a legolcsóbb futárcég, viszont a gyorsaságuk kompenzálja ezt. Még így is rendkívül jó árakkal dolgoznak, és nincsenek rejtett költségek sem. A fizetés történhet banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel is.

 

Rendelésleadás a Csomagnet.hu-n

 

Az egyik legnagyobb előnye a Csomagnet.hu weboldalon való rendelésleadásnak, hogy online kalkuláció is végezhető a választás előtt, így biztosan amellett a futárcég mellett döntünk, ami számunkra a legkedvezőbb ajánlatot nyújtja. A TNT szolgáltatása is megrendelhető a Csomagnet.hu oldalon keresztül, ráadásul kedvezményesebb áron, mint a TNT saját oldalán!