Felkészültél a hosszú őszi és téli estékre?

Éppen ezért érdemes minél több családi és baráti összejövetelt szervezni, hiszen jó társaságban sokkal könnyebben telik az idő. Egy klassz társasjáték, egy közös hobbinak való hódolás, közös sütés-főzés vagy “csak” együtt étkezés-létezés is fantasztikus őszi-téli program lehet.

 

Készülj fel hát a közös élményekre!

 

Ahhoz, hogy a fenti élmények meg tudjanak valósulni, és ráadásul még élvezetesek is legyenek, feltétlenül szükséged lesz a Prémium bútoráruház étkezőasztalainak kínálatából arra, amelyik a lehető legideálisabb a te konyhádba vagy étkeződbe!

 

Mert a megfelelő méretű és alakú étkezőasztal nélkül bizony nagy gondban leszel. Nem minden tevékenységhez ideális ugyanis a kanapé-dohányzóasztal kombináció, így mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy a jelenlegi étkezőasztalod képes-e ellátni a funkcióját, megfelel-e a te igényeidnek, vagy jobb, ha másik után nézel?

 

Ha ezt alaposan végiggondolod, és jó döntést hozol, akkor számtalan nagyszerű este vár rád, rátok!

 

Hogyan válassz étkezőasztalt?

 

Van néhány fontos alapszabály, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha nem szeretnél kényelmetlenséget magadnak.

 

Ilyen többek között a méret: a rendelkezésre álló helyet töltsd ki, ellenben túlzásokba se ess. Senkinek nem jó, ha egy hatalmas asztalt kell kerülgetni minden áldott nap. Hasonló szempont az is, hogy hányan ülitek átlagosan körbe az asztalt, valamint hogy milyen gyakran érkeznek vendégek hozzátok. Ha ugyanis egy bővíthető asztalt választasz, akkor elejét tudod venni annak, hogy a hétköznapok kényelmetlenek legyenek, ellenben a vendégségek kényelmesek.

 

A bútor alakjára is oda kell figyelni, illeszkedjen a helyiséghez és a többi bútordarabhoz is, sőt, az anyagát is alaposan meg kell fontolni. 

 

Persze a fával nem lehet mellélőni, hiszen szinte minden lakberendezési irányzathoz illik egy-egy szép fabútor. Ugyanakkor akad műanyag vagy fém változat is, amely akár egy modern vagy skandináv stílusú otthonhoz is kitűnően passzol. Az üveg is nagyszerű megoldás lehet, csak nem kisgyerekes családoknak. Ugye, mennyi opció? Csak győzz választani! No meg persze az illeszkedő székekről se feledkezz meg, hiszen az asztalt valahogy körbe is kell ülni!

 

Válassz gondosan!

 

Étkezőasztalt nem egy évre vásárol az ember, így mindenképpen szánj elég időt arra, hogy végignézed a Prémium bútoráruház teljes kínálatát. Elég széles választékkal fogod szembetalálni magad, így biztosan meg fogod tudni találni a számodra tökéletes darabot, ami a családi és baráti összejöveteleknek, valamint a sima hétköznapoknak is hű társa lehet!