Feljelentik Lázár Jánost cseppet sem burkolt cigányozása miatt

Közösség elleni uszításáért feljelentik Lázár Jánost, akinek bocsánatot kell kérnie és el kell tűnnie a magyar politikából – hangoztatta Komjáthi Imre a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke. Vécsi István elnök arra hívta fel a figyelmet, hogy több korrupciógyanús ügyben is a kormányközeli emberek és nem a közfoglalkoztatottak voltak érintettek.

 

Orbán-, Mészáros-, Lázár-brigádokat alakítana és közmunkára küldené a Fidesz korrupcióban meggazdagodott képviselőit a Jobbik, ha a kormánypárti politikusok tényleg úgy gondolják, hogy a közmunka visszaszorítja a lopást- közölte az ellenzéki párt. A Jobbik egyúttal visszautasította a Fidesz sokadik, szegényeket megalázó kirohanását

 

Aljasnak nevezte Lázár János szavait a Demokratikus Koalíció. Az ellenzéki párt emlékeztet, hogy nem egy közmunkás 10 éves fia vásárolt 117 négyzetméteres, 70 milliós budai luxuslakást családi összefogással, és szintén nem közmunkás költözött 700 négyzetméteres háromszintes luxusvillába szülői segítséggel 167 millió forintért.

 

Emellett nem közmunkás a miniszterelnök egykori iskolatársa, aki minden pályázatot megnyer és három év alatt a semmiből 120 milliárdos vagyonra tett szert- írja közleményében a DK.

 

(forrás: Klubrádió)