Élvezze ki a jó időt a szabadban való sütögetéssel!

Sokan vágynak a hatalmas álló grillsütőre, amely szén, elektromos áram vagy gáz segítségével egyaránt működőképes, azonban sokan hely szűkében nem engedhetik meg maguknak, hogy beruházzanak egy nagyobb sütőre. Így abban az esetben sem kell lemondania a grillezés öröméről, ha kisebb hellyel rendelkezik, erre jelenthetnek megoldást az asztali grillsütő különböző változatai.

 

Az asztali grillsütő előnyei

 

A BestMarktnál kapható asztali grill kis helyen is elfér, akár erkéllyel vagy balkonnal rendelkezők is használhatják, mivel egyszerűen csak csatlakoztatni kell az elektromos áramhoz, és egy pár perces felmelegedési időt követően már készen is áll a grillezésre. A grill lapjai általában barázdáltak, így a húsok könnyen elkészíthetők. Felületük tapadásmentes, nem szükséges hozzá sem vaj, sem olaj, ennek ellenére sem kell tartania attól, hogy leég vagy odaragad a grillezett hús vagy zöldség, egyszerűen fel lehet szedni, így a tisztítással sem kell bajlódni. Mind a grill lapok, mind a zsírtálca kivehető, ezért egyszerűen mosogatógépbe rakható anélkül, hogy rongálódna a gépezet tisztítás közben.

 

Legtöbb esetben különböző sütési funkciókkal rendelkezik, így külön programon süthető a hamburger, a csirke, a hal, a kolbász, a vörös hús vagy a panini egyaránt. Sokoldalú eszköznek mondható, mivel nem csak grill húsok sütésére alkalmas, van olyan típusa is, amelyben - összecsukható voltának köszönhetően - melegszendvicset is lehet készíteni.

 

Szabályozhatósága és tisztítása

 

Szabályozhatósága is eltér, vannak olyan készülékek, amelyek automatikusan szabályozzák a grill hőmérsékletét és vannak olyanok, amelyek gombok vagy érintőképernyő segítségével választás elé állítja felhasználóját különböző fokozatok között. Legtöbb esetben LED kijelzőn mutatja az aktuális és az elérni kívánt hőmérsékletet vagy a kiválasztott programot. Amint a készülék elérte a kívánt hőmérsékletet, hangjelzést ad, így akkor fogja rátenni a húsokat, zöldségeket, amikor valójában a kellő hőmérsékleten van a grill.

 

Vannak olyan termékek, amelyek kerámia lapos felülettel rendelkeznek. Ezekre akár közvetlenül rá lehet tenni a grillezni kívánt ételeket. A grillező felülete mellett rendelkezik melegentartó zónával is, ahol már nem sül tovább a grillezett hús, csak épphogy meleg marad, annak érdekében, hogy a grillezés végeztével a húsokért felelős “séf” se egye hidegen az ételt. Tisztítása egy kifejezetten hozzá járó kefével történik, mivel nem levehető a felülete.

 

Amennyiben szeretné ön is élvezetesebbé tenni kellemes tavaszi hétvégéit, akkor szerezze be az igényeinek legmegfelelőbb grillsütőt a BestMarkt weboldaláról!

 

(x)