Egy lenyűgöző tablet

Legyen szó játékról vagy munkavégzésről, ma már kapható olyan modell, amely megfelel a nagyobb igényeknek is: ilyen például a Samsung Galaxy Tab S8+ is, amelynek a teljesítményéről ódákat lehetne zengeni.

 

Végig is vesszük, hogy mit tud ez az eszköz, és milyen kiegészítőket érdemes beszerezni még mellé a CoolMobile.hu webáruházban!

 

Az alapvető információk

 

A készülék mérete: 285 x 185 x 5,7 mm, ami máris mutatja, hogy egy igen vékony tabletről van szó, amely kényelmesen elfér a táskánkban is. Hordozni sem nehéz, mivel súlya 567 gramm.

 

Ha utazás során is használnánk, mindenképp vegyünk rá tokot és kijelzővédő fóliát még akkor is, ha ez feleslegesnek tűnik a karcálló Gorilla Glass 5 üveg előlap és az ütésálló Armor Alumínium keret miatt.

 

A Samsung Galaxy Tab S8+ készülékhez is jár az S Pen, amellyel kreatív terveket hozhatunk létre, rajzolhatunk, jegyzetelhetünk, játszhatunk – ahogy kedvünk tartja. Egyik nagy előnye ennek a terméknek, hogy a tulajdonságai miatt munkára és szórakozásra is alkalmas. Nézzük, miért mondjuk ezt!

 

A kijelző

 

A kijelző képátlója 12,4 hüvelyk, a képfelbontás 1752 x 2800 pixel, a képfrissítés 120 Hz. A gamerek is megtalálhatják tehát a számításaikat ezzel a tablettel. A kijelző egyébként Super AMOLED technológiával készült, ami szintén prémiumkategóriássá teszi az eszközt.

 

Bírja-e a memória és az aksi?

 

Igen, akár multitaskingra, akár komoly játéktevékenységre használjuk a készüléket, nem lesz vele gondunk. Az Android 12 alapú One UI 6 felhasználói felület a könnyű kezelhetőséget segíti, és a rendszerchip, valamint a CPU és a GPU is minőségi eleme.

 

A Samsung Galaxy Tab S8+ többféle verzióban is kapható: 8, 12, de akár 16 GB-os RAM-mal rendelkező termékeket is találunk. Ezekhez 128, 256, illetve utóbbihoz  512 GB belső memória társul. Ha ez azonban nem lenne elég, bővíthetjük a tárhelyet microSDXC kártyával is.

 

Erre akár a kedvenc számainkat is feltölthetjük. A zenehallgatáshoz azonban szerezzünk be egy Samsung Galaxy Buds fülhallgatót is a CoolMobile.hu oldalán, mivel jack csatlakozót nem tartalmaz a táblagép.

 

Az aksira sem lehet panasz: 10090 mAh-s, amit 82 perc alatt tölthetünk fel 100%-ra. 

 

Mit tud a kamera?

 

Mindent, amire szükségünk lehet! A hátlapon két egység is helyet kapott: egy széles látószögű 13 MP-es főkamera és egy 6 MP-es ultraszéles egység, ezekhez csatlakozik még a LED vaku. A panoráma és HDR mód is támogatott., az előlapi kamera pedig 12 MP-es, ultraszéles.

 

És az extrák?

 

A legtöbb eszközben megtalálható pluszok itt is megvannak: GPS, magasságérzékelő, iránytű, de van ujjlenyomat-olvasó is.

 

A Samsung Galaxy Tab S8+ tablet SIM-kártya-kompatibilis, így mobilnettel is használhatjuk.

 

A márka szerelmesei telefont és okosórát is beszerezhetnek a táblagép mellé a fent említett webáruházban, ahol további hasznos kiegészítők is találhatók.