Döbbenetes bizonyíték: Pár éve még a most meg támadott Juncker fenekét nyalták a fideszes nagykutyák

Sőt: az akkori, a maihoz mérten homlokegyenest ellenkező fideszes-propaganda még magát Junckert is megidézte, „akit” a legnagyobb barátsággal ölelgettek a kormányaktivisták.

 

A nyitóképen Deutsch Tamás és Dömötör Csaba Juncker mellett kampányoltak a Hősök terén 2014 májusában. Minderről letagadhatatlan videó is készült, mégpedig a Fidesz honlapjára.

 

 

Ma pedig ugyanaz a Fidesz Junckert egy EU-ellenes kampány keretében, az orosz propagandától lopott Soros-összeesküvés elmélettel próbálja sárba gyalázni, közpénzből.

 

„Olyan Európát szeretnénk, amelyik képes megoldani a fiatalok problémáit, amelyik képes végre olyan életkörülményeket létrehozni, amelyben a fiatalok jól érzik magukat” – jelentette ki Deutsch Tamás az öt évvel ezelőtti eseményről készült beszámoló szerint.

 

Történt mindez annak örömére, hogy Budapestre érkezett az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) és Jean-Claude Junckernek, az Európai Néppárt listavezetőjének és EB-elnökjelöltjének kampánybusza.

 

Ma pedig tízmilliárdos kormánykampányban plakátolják tele az országot a démoni Soros és Juncker arcmásával – jó reggelt, Magyarország.

 

(forrás: szabadhir.hu)