Debreceni élményparkból helikopterrel szöktette el a gyerekeit az ibizai milliárdos

Ennek ellenére Vigh Annamária, a feleség családjának jogi képviselője szerint a gyerekek elvitele jogellenes. „A kapcsolattartás ideiglenes szabályozása értelmében az apának hétvégi látogatásra volt lehetősége” – nyilatkozta a Borsnak.

 

V. Bernadett akkor ismerkedett meg Martinnal, amikor munkát vállalt a férfi egyik ibizai kikötőjében. Az ismeretségből kapcsolat, majd házasság lett és gyerekeik születtek, de a viszonyuk később megromlott. A Bors információi szerint Vassallo Martin Albert kapcsolattartásra hivatkozva szervezett vasárnapi családi programot a debreceni élményparkba, de a program végeztével azt mondta, hogy nem jön velük, és kitépte Bernadett kezéből a gyerekeket, és betuszkolta őket egy másik autóba, mint amivel érkeztek.

 

Az esetről a létesítmény kamerái felvételt készítettek, amit átadtak a rendőrségnek. Az anya aggódik a gyerekeiért, az egyik családtag pedig nem érti a férfiban feltámadt hirtelen felelősségtudatot, mivel előtte másfél éven át semmilyen fórumon nem kereste a gyerekeit. A két gyerek boldogan élt az édesanyjukkal Debrecenben, és nem egészen érthető, hogy miért volt szükség a gyerekek emberrablásra emlékeztető elvitelére.

 

A Bors információ szerint Vassallo helikopterrel hagyta el az országot a gyerekekkel Kassa irányába. A rendőrség már nem körözi őt.

 

(kép: illusztráció)