Czeglédy váratlanul szembefordul az őt eddig védő Gyurcsánnyal...?

Czeglédy másfél éves előzetes letartóztatása után már szabadlábon védekezhet abban az ügyben, ahol több társával együtt gazdasági bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. Bár az ügy végkifejlete, az esetleges felmentés vagy elítélés még a “kanyarban” sincs, Czeglédy láthatóan belevetette magát a helyi politikai életbe.

 

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában még arról beszélt, hogy nem akar polgármester lenni, amikor arról kérdezték, hogy mit is szeretne majd az idei őszi, önkormányzati választásokon. Ennek tükrében felettébb érdekes az a szombathelyi összefogás szereplői ellen folytatott hadjárat, amit Czeglédy mostanában, a fizetett posztok és hirdetett oldalnak köszönhetően egyre népszerűbb Facebook-oldalán megjelentet.

 

Legutóbb a Jobbikot, és annak helyi képviselőjét Balassa Pétert találta meg, előtte pedig az LMP Megyei Szervezetének elnökét, Németh Ákost vette céba.

 

A Jobbik Czeglédy, a DK megyei koordinátora általi kikezdése azért is érdekes, mivel éppen pár nappal ezelőtt pártjának elnöke, Gyurcsány Ferenc azzal vonta magára az országos közéleti figyelmet, hogy kijelentette: „Egy közvélemény-kutatás szerint a baloldali szavazók többsége ma már a Jobbikkal való összefogást is elképzelhetőnek tartja.”

 

Szombathelyen az országban elsőként jelentették be, hogy összefogott az ellenzéki erők nagy része. Ezt akkor maga Czeglédy is lelkesen üdvözölte.

 

(forrás: ugytudjuk.hu)