Céginfó – új szolgáltatás a Billingo felületén

A céginfónak köszönhetően egyszerűen hozzá lehet férni a vállalkozásokhoz kapcsolódó naprakész információkhoz, különféle adatokhoz. Ez vonatkozik a hazai vállalkozások, az egyéni vállalkozók és a civil szervezetek adataira egyaránt.

 

Milyen információk szerezhetőek a partnerekről? 

 

Például különféle cégadatok, bevételhez kapcsolódó adatok, pénzügyi beszámolók és mérlegek, illetve a cég tevékenységi körével kapcsolatos infók. Annak köszönhetően, hogy az említett információk könnyebben hozzáférhetőek, növekszik a vállalat hatékonysága.

 

A Billingo Céginfónak segítségével nem kell többet órákat tölteni az adatok kiderítésével. Naprakész információk kaphatóak a szolgáltatásnak köszönhetően, melyek egyszerűen menthetőek és nyomtathatóak. A naprakész adatok pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy minden helyzetben tudatos döntésekre kerüljön sor a vállalkozásban.

 

Hogyan segíti a Billingo Céginfó a munkát?

 

Mivel egyszerűen felmérhető a partner háttere, könnyebben adható személyre szabott ajánlat. Továbbá a Billingo Céginfónak köszönhetően könnyen megítélhető a hazai vállalkozások működése.

 

Egyszerűen felmérhetőek a kockázatok a szerződéskötés előtt

 

A Céginfó további előnye, hogy a segítségével előre fel lehet mérni az új szerződéssel kapcsolatos esetleges kockázatokat, és így akár meg is lehet előzni azokat. A fontos információk beszerzéséhez többé nincs szükség telefonálásra és várakozásra. Ráadásul már az ingyenes verzióval is megjeleníthető az adatok egy része, például a cégnév, a rövidített név, a székhely, az adószám, a cégjegyzékszám, az alapítás éve, a főtevékenység, a jegyzett tőke, a nettó árbevétel, a tulajdonosok és a vezetők száma, valamint az elérhető pénzügyi beszámolók dátuma.

 

Billingo előfizetőként még ennél is részletesebb infók kaphatóak. Például részletesebb tulajdonosi és céges információk, bankszámlaszámok, pénzügyi adatok, sőt, letölthetőek a mérlegadatok kiegészítő mellékletei. Ezeket az információkat a Standard, Pro és Enterprise csomagok tartalmazzák. Ráadásul a Partnerfigyelő funkció bekapcsolásával arról is egyszerűen tudomást lehet szerezni, hogy történt-e pozitív vagy negatív változás a céges adatokban.

 

(x)