Budapesten a 24. - a Pride és a hétköznapi szabadság

Hogyha szolidak és csak a négy fal között merik megfogni egymás kezét, rokonokhoz elmenni szégyellősen bemutatkozni, akkor nem fogja őket szidni egy Kövér László a tévében, amiért nem tudnak újabb Fidesz-alattvalót CSOK-ért csinálni. Mi több, ha örökbe akarnak fogadni, nem fogja őket ennek fejébe még lepedofilozni is és valamelyik homofób ismerős a tévéből Kövért idézni.

 

Nincs olyan hogy jó buzi vagy rossz buzi, ezt értsétek meg. Ezeknek az embereknek soha nem fogtok tudni megfelelni. Ezeket az embereket a létetek zavarja, és leszarják a sokat hangoztatott négy falat is ha azt akarják, hogy nektek nehéz vagy lehetetlen életkörülményeket teremthessenek és követelhessenek. De még a saját gyerekeiket is, ők is csak hivatkozásnak jók. Nem akarnak ők senkinek se jót, csak a lehető legnagyobb hatalmat követelik maguknak, a kontrollt a magánéletetek felett.

 

Ne ugorjatok be nekik. Hazudnak, amikor a Pride-ra hivatkoznak, mert anélkül is zavarod őket és utálnak. De te nem engedheted meg magadnak, hogy asszisztálj olyan eszmékhez, amikben a létezésed viták tárgya. Ne adj ezzel is hatalmat másoknak hogy egyezkedsz velük, hogy mit tehetsz meg az ágyban és mit nem, mibe szólhatnak bele. Semmi közük hozzá.

 

Nincs jó vagy rossz buzi. Te vagy, pőrén, akin ezek az emberek csak a fogást keresik. Tegyél magadnak egy szívességet, és éld a megkérdezésük és nemtetszésük leszarásával az életedet.

 

#túlegyszerűéletűírása