Berki saját műsorát reklámozza a főpolgármesterséggel

Tarlós főpolgármesternek sikerült összekevernie, így hát pontosítanánk, ha a valakinek nem lenne egyértelmű: nem az azonos nevű tornász olimpikonról van szó, hanem arról a Berki Krisztián labdarúgóból lett médiacelebről, aki pár éve például azzal haknizta körbe a magyar médiát óriási sikerrel(?), hogy kivasaltatta a heréit.

 

Berki Krisztiánról köztudott ezenkívül, hogy jelentős adótartozást halmozott fel, sőt nemrégiben a korábban a kormány megbízásain dolgozó Kuna Tiborral (Rogán Antal miniszter ismerősével) egyszerre állt bíróság elé egy 6 milliárd forintos áfacsalási ügy részeseként, ő pedig el is ismerte a bűnösségét.

 

Ilyen előzmények után sokakat meg tudott lepni, amikor Berki néhány napja egy medencéből vizes ruhában kilépve bejelentette: jelölteti magát Budapesten főpolgármesternek. Ezt mondta: „Igen, indulok. Igen, októberben én leszek Budapest főpolgármestere.”

 

Nem sokkal később az ATV és az Egyenes beszéd című műsor vendége volt, de egy idő után, a beszélgetés kellős közepén, megkérdőjelezett spontaneitással otthagyta Rónai Egon műsorvezetőt és az adást, mondván úgy érzi, elfogult vele a műsorvezető, mert nem ugyanannak a fociklubnak drukkolnak – idézi a media1.hu.