Az etikett címkék sokféleségükkel hódítanak

Ezek közé tartoznak többek között az úgynevezett etikett címkék is, amik sok mindenre rákerülhetnek, például csomagokra, levélküldeményekre, élelmiszerekre, ruházati és egyéb, üzletben megvásárolható termékekre.

 

Ezek a címkék fontos szerepet töltenek be, ugyanis sokkal gyorsabbá, kényelmesebbé teszik a vásárlók tájékoztatását. Ha pedig nemcsak adatok, hanem vonalkód is rájuk kerül, akkor a vásárlási folyamatot is nagymértékben fel tudják gyorsítani.

 

Amennyiben szükségünk van rájuk, akkor bátran vegyük igénybe a Webmaxx címke készítés szolgáltatását, melynek keretén belül akár egyéni igényeket is gond nélkül tudnak teljesíteni, ráadásul rövid határidővel.

 

Az öntapadós etikett címkék jellemzői

 

Az etikett címkék többféle kialakításban léteznek attól függően, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyik legkedveltebb és legsokoldalúbban használható típusok az öntapadós változatok.

 

Ezeknek tulajdonképpen az a különlegességük, hogy a hátoldaluk bevonásra kerül egy ragasztóréteggel, aminek köszönhetően felragaszthatóak a különböző felületekre. A felhelyezésüket követően megbízhatóan a helyükön maradnak, nem kell tartani tőle, hogy elmozdulnak vagy leesnek. 

 

A tekercses és íves címkék is rendelkezésünkre állnak

 

Másfajta csoportosításban megkülönböztetünk tekercses és íves címkéket is. A tekercses típusok, mint ahogy a nevükben is szerepel, egy tekercsen helyezkednek el, aminek köszönhetően remekül alkalmazhatóak címkeadagoló gépekben. Ezek használatával a címkéket automatikusan lehet adagolni és felragasztani a termékekre.

 

Ezzel szemben az íves címkék egy lapon, nem pedig tekercsen vannak elhelyezve, egy ívben jellemzően több címke található. Ezeket a fajtákat manuálisan tudjuk leszedni a lapról, majd pedig felragasztani oda, ahol szükség van rájuk. Emiatt inkább kisebb mennyiségű címkézéshez ideális választások.

 

A címkék többféle formában is elkészülhetnek

 

Bár a legtöbb esetben négyzetes vagy téglalap alakú címkékkel találkozunk a mindennapokban, de ez nem jelenti azt, hogy más formákban nem készülhetnek el. Ha profikra bízzuk a gyártást, akkor csak a képzeletünkön múlik, hogy milyen lesz a végeredmény. Kérhetünk kör, félkör, háromszög vagy csillag alakú etikett címkéket is, de a különlegesebb formák legyártásának sincs akadálya.

 

Az etikett címkék a mindennapjaink fontos részévé váltak, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. A rajtuk szereplő adatok elősegítik a tájékozódást, ha pedig a vonalkód is rájuk kerül, akkor a vásárlás pillanatok alatt megtörténhet, elvégre csak annyi a dolgunk, hogy a vonalkódolvasót a megfelelő helyre irányítjuk.

 

Többféle típusuk létezik, válasszuk azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek!