Az érettségi után képviselőnek indul Nagy Blanka

Nagy Blanka a kezdeti népszerűség után egyre kevésbé találta a helyét, iskolájában is elhidegültek a társai, a vele demonstráló politikai pártok az uniós választások után már egyéb marketingfogások után néztek – legalábbis így tűnt. Most viszont hivatalosan is bejelentette szerdai sajtótájékoztatóján, hogy indul az őszi önkormányzati választáson és eltökélt szándéka, hogy a nyíregyházi testületben szolgálhassa a közéletet.

 

„Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára.

 

A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát.

 

Szeretném ha az én körzetem lenne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.

 

Amennyiben nekem szavaznak bizalmat a lakók biztosítani szeretném őket arra, hogy majd az eskütételemet nekik szeretném letenni, hiszen vallom, hogy nem az emberek vannak a képviselőkért, hanem a képviselők az emberekért.

 

És ne feledjük: a változás nem korhoz kötött! Most kell változtatni. Most van itt az idő arra, hogy bebizonyítsam a szavaim mögött tettek is vannak” – írta friss „pályaválasztása” indoklásaként. Arról viszont – egyelőre – nem esett szó, hogy mindezt önerőből vagy ellenzéki párttámogatás hátszelével képzeli-e a kétségtelenül vakmerő vagy túlzottan naiv ifjú lány.