Az Ecom Testvérek programja sikeres a videós visszajelzések alapján?

Az elmúlt pár évben minden nap az hajtotta őket, hogy egy olyan életet alakítsanak ki maguknak, ahol nem kell aggódniuk a pénz miatt. Az eddigi tudásukat pedig mindenképpen meg akarták osztani a közönséggel, így megalkották a H-COMMERCE programjukat.

 

De vajon hogyan váltak ilyen sikeressé? Kamu vagy valóság az, amit csinálnak? Számtalan visszajelzés alapján az Ecom Testvérek tudják, hogy mi a siker kulcsa.

 

Mi a kulcs?

 

Kitartó tanulással és önfejlesztéssel bármit elérhetünk. Energiát és pénzt belefektetve bárki számára megvalósítható az az élet, amit ők élnek. Gimnazistaként, a Covid-járvány ideje alatt kezdték el felépíteni a cégüket. Az üzleti modell többször kudarcba fulladt, de ők nem adták fel, így ma már egy több millió eurót érő vállalat tulajdonosai. Ehhez azonban az kellett, hogy folyamatosan falják az üzleti kurzusokat, megállás nélkül gyűjtsék az ismereteket.

 

Az e-kereskedelemben és dropshippingben utazó testvérpár álma tehát valóra vált. Ennyi idő alatt szinte mindenhol megismerték a nevüket, nem csak hazánkban és Olaszországban, hanem egész Európában tudják, hogy kik az Ecom Testvérek. Többször hangsúlyozták, hogy mindez nem ment volna az édesanyjuk nélkül, aki már a kezdetektől fogva hitt abban, amit csinálnak.

 

“Rengeteg tanfolyamot végeztünk el, a lehető legtöbb információt próbáltuk begyűjteni, és az első sikeres webshopunk 2020 decemberében indult, amivel egy hónap alatt 8 millió forintos forgalmat sikerült elérnünk” - mondták el korábban a kezdeti időszakról. Hozzátették, hogy ehhez kellettek a már ekkor feltöltött hasznos anyagok és videók, amik mind az Instagramon, mind a fivérek YouTube csatornáján megtalálható volt. Ezzel a saját tapasztalataikat is gyarapították, de természetesen segítségükre volt egy szakértő csapat, amelyet már az induláskor maguk köré építettek.

 

Bárkinek segítenek az álmaik megvalósításában

 

A két fiatal vállalkozó a sikereiknek köszönhetően már most olyan életet élnek, amire sokan egész életükben vágynak. Már fiatalon elképesztő élettapasztalattal rendelkeznek, amit az Ecom Testvérek a H-COMMERCE programjukon keresztül sokakkal megosztanak.

 

„A munkánk beérett, mára elismert e-commerce és dropshipping szakértőkké váltunk. Világszinten dolgozunk 3 éve, és a magyar e-kereskedelem piacát uraljuk. Az a célunk, hogy minél több fiatal megismerje ezt az üzleti modellt és az, hogy aki szintén kellő ambícióval rendelkezik, segíteni tudjuk tanácsainkkal, ismereteinkkel az elindulásban” - tették hozzá, majd elmondták, hogy mára egy harminc fős csapat segíti a program résztvevőivel való munkát. Egyedül ugyanis már nem bírnának a több mint 800 főt számláló program diákjaival.

 

Nemrég végre élőben is találkozhattak ezekkel az emberekkel. Ez kiváló alkalom volt arra, hogy személyesen is elmondhassák a véleményüket a programról, valamint arra, hogy networkingeljenek egy jót.

 

“Amint láthatjátok, tényleg mindenki azon volt, hogy értékes információkat tudjon szerezni és egyben nyújtani is a másiknak” - derült ki abból a videóból, amit az év elején töltöttek fel a TikTok csatornájukra az eseményről. Hozzátették, hogy rengeteg kérdés érkezett feléjük a rendezvényen és nem restelltek mindenkinek egyesével válaszolni, segíteni. Később a színpadon megosztották egy sikeres terméküket, egy brandet a résztvevőkkel, ami nagyon jól sikerült. Kiemelték, hogy ezt hamarosan mindenki láthatja, nem csak azok, akik voltak olyan szerencsések, hogy bekerüljenek ebbe a programba.

 

Nem várt vélemények

 

A videós anyagban pár diákjuk elmondta a véleményét az eseményről és az e-commerce-ről is. Elárulták, hogy a program azért nagyon jó, mert egy olyan közösség jött létre, ahol mindenkinek ugyanaz a célja, ahol mindenkinek ugyanaz a motivációja, ugyanaz az érdeklődési köre, és aki fejlődni akar. Olyan emberekkel beszélgethetnek, akik hasonló irányba mennek, ez bárki számára felemelő lenne. Az egyik résztvevő azt is mondta, hogy valószínűleg úgy fog innen távozni, hogy hajnalig dolgozik azért, hogy elérje a célját. Kiemelte, hogy annyi plusz új impulzus érte, hogy rettentő sok ötlet jött.

 

“A mai nap egy nagyon hasznos és produktív nap volt. Nagyon sokat tanultam, bár még azért kezdők vagyunk. Nagyjából teljesen átalakította a látásmódomat” - mondta el egy másik fiatal tehetség.

 

Mi volt a motiváció?

 

A kérdés kiterjedt arra, hogy mi volt a cél? Mi volt a motiváció, ami eljuttatta őket ide?

 

“Igazából az volt a célom, hogy a mókuskerékből kiszakadjak. Mindig is kerestem a lehetőséget abban, hogyan tudnék kicsit kiszakadni és a saját magam ura lenni. Az, hogy másnak az álmaiért dolgozom és nem a sajátomért, az nem tetszett. Mindig kerestem a lehetőségeket, hogyan törhetnék ki. Az online tér olyan szinten bővült, növekedett, hogy én végül ebben találtam meg, amivel talán kitörhetek a hétköznapokból” - nyilatkozta egy résztvevő.

 

Az Ecom Testvérek programjának a sikere 

 

„Jó érzés ilyen sikereket elérni, de még nagyobb öröm, ha ezt megoszthatjuk másokkal. És mi pontosan ezt tűztük ki célul a H-COMMERCE programunkkal. Ha mi, két tizenéves fiú képesek voltunk erre az online üzletünkkel, ez azt jelenti, hogy bárki képes lehet rá, amennyiben rendelkezik a megfelelő információkkal és támogatással. Azt vállaltuk, hogy a programunkra jelentkezőknek megtanítunk mindent, ami a siker eléréséhez szükséges. A nyerő termékek megtalálásától kezdve a marketingig, az adózásig és a vállalkozásuk méretezéséig. Öröm számunkra, hogy a program megnyitása után mindössze négy hónappal már 360 diákunk van, akik között sok a fiatal, de 50 év feletti diákjaink is vannak. A YouTube-on megosztottuk néhány diákunk sikersztoriját, ami 10-15 perces interjúk formájában megtekinthetőek” - zárták a gondolataikat az Ecom Testvérek a programjukról.

 

A vállalatot amúgy továbbra is Olaszországból irányítják, azonban a tevékenységet már Magyarországra, valamint a kelet-közép európai régióra fókuszálva valósítják meg. A dropshipping szolgáltatás nagyon megy ezen a területen, azonban idővel áttértek a privat label modellre, amikor már egy-egy célzott termékkel foglalkoznak.