A te fürdőszobád mennyire trendi és praktikus?

 

Nemcsak fürdeni járunk be oda, hanem kikapcsolódni, chillelni, lazítani is, így az ehhez megfelelő harmonikus környezet kialakítása elengedhetetlen! Mai írásunkban azt járjuk körbe, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban!

 

Elsődleges a biztonság!

 

Talán nem meglepő annak fényében, hogy a fürdőszobában történik az otthoni balesetek döntő többsége, hogy a biztonságot célszerű mindenekelőtt figyelembe venni. Így aztán ha a családban van gyermek vagy idősebb személy, akkor mindenképpen érdemes az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítését igényelni.

 

Ezzel ugyanis hatalmas lépést teszel annak érdekében, hogy még a nehezen mozgó családtagok is maximális biztonsággal tudjanak tisztálkodni. A művelet csupán egyetlen nap alatt lezajlik, alig jár bármiféle kosszal, hiszen csak egy ajtót vágnak az UDOOR fürdőkádajtó csapatának a munkatársai a már meglévő kádra.

 

Milyen kiegészítőkkel csökkentheted a balesetveszélyt?

 

Persze tovább fokozható a biztonság, és némi trendi elemmel is megfűszerezhető egy-egy kiegészítő:

 

  • -A zuhanyfüggöny gondoskodhat arról, hogy ne fröcsögjön ki a víz még zuhanyzás közben sem, ugyanis a vizes talaj melegágya a fürdőszobai baleseteknek. Számtalan designban választható, rendkívüli módon fel tudja dobni a legsivárabb fürdőszobát is.

  • -A zuhanyfüggönyhöz passzoló csúszásgátlós kádkilépőről vagy fürdőszobai szőnyegről sem árt gondoskodni. Stabil felületet biztosít a kádból kiszállva, így kevesebb lehetőséget adunk arra, hogy baj történjen.

  • -A kapaszkodó felszerelése minden esetben jól jöhet, hiszen a kád mindig veszélyes terep, jó, ha tudunk stabilan kapaszkodni.

  • -Nem hagyható ki a fürdőkád csúszásmentesítése sem, ez utóbbiról a fent említett cég munkatársai is tudnak gondoskodni, amikor beépítik a kádajtót.

  • -Idősek vagy épp lábadozók esetében ideális lehet egy fürdőpad, így akkor sem kell hosszasan álldogálniuk, ha közérzetüket javítandó tisztálkodni szeretnének.

 

Amint láthatod, sokat tehetünk azért, hogy fürdőszobánk egyszerre lehessen trendi és biztonságos!

 

Élvezd a fürdőszobádat!

 

Ne feledd, a fürdőszoba van érted, nem pedig fordítva. Így aztán a kialakítása során érdemes ezt szem előtt tartva dönteni.

 

Tégy meg mindent azért, hogy biztonságos legyen, ám közben próbálj meg olyan darabokat összeválogatni, amelyek harmonizálnak egymással. Ugyanakkor kerüld el azt a hibát, hogy túl sok mindent akarsz bezsúfolni ebbe a sokszor kicsi helyiségbe. A tömöttség, zsúfoltság ugyanis szintén növeli a balesetveszélyt, amit pedig mindenki el szeretne kerülni.

 

Most már nincs más teendőd, mint belépni a fürdőszobádba, és megtenni a szükséges átalakításokat!