A Momentum legújabb terve, hogy addig üti Orbán rendszerét míg össze nem roppan

„Április 8-án azt ígértük meg, hogy folytatjuk. Hogy nem adjuk fel a harcot. Nem fogjuk itthagyni a hazánkat. Mi ide születtünk, itt is fogunk meghalni és ezért az országért fogunk küzdeni”- mondta Fekete-Győr.

 

A Momentum elnöke beszélt arról a négyezer emberről is, akik a választások óta jelentkeztek a pártba, és akik közül különösen sok a fiatal. A párt ifjúsági szervezete országjárásra indul, amelynek első állomása Kaposvár lesz. (Húsvét hétfőn itt sikerült egy 300 fős diáktüntetést is összehozni - szerk.)

 

A Momentum településről településre fog járni, hogy célt adhasson annak a több millió politikai árvának, akiket a kormány és az ellenzék egyaránt magára hagyott. Ennek finanszírozása érdekében közösségi adománygyűjtést indítanak, hogy támogatást gyűjtsenek hálózatépítő munkára.

 

“Az Orbán-rendszer nem tart örökké. Egyik rendszer sem tart örökké. Előbb utóbb a jövő le fogja győzni a múltat, előbb utóbb az új felül fog kerekedni a régin. Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől. A Momentum nem megy el, itt lesz és addig üti ezt a rendszert, amíg össze nem roppan” - zárta a sajtótájékoztatót a Momentum elnöke.

 

Kertész Z István