A marhája: Kubatov-listáról kampányolt és posztolta is a fideszes képviselő

A listán jelezni kell, hogy ki Támogató, ki Elutasító, ki Bizonytalan s ennek alapján kell mozgósítani a szavazás előtti utolsó héten a szavazókat a Fidesznél. A kampányfinis legvégén elengedik azokat, akik nem támogatják a Fideszt, az ő meggyőzésük helyett a bizonytalanokra és a támogatókra mozdulnak rá.

 

A választópolgárok ilyen listázása, az adatok megőrzése törvénytelen. Ezt a törvénytelenséget posztolta a nyilvánosság előtt a bárgyú fideszes dr.(!!!) Zsigmond Barna Pál miniszteri biztos. Zéró büntetőjogi felelősségre vonás nélkül.

 

ZSBP Facebook-posztjában használt s időközben eltávolított fotón az volt látható, hogy éppen a hírhedt Kubatov-lista fölött görnyedve osztályozza a potenciálisan hadra fogható fideszes választókat.   

 

A Fidesz pártigazgatójáról, Kubatov Gáborról hírhedté vált, először a 2009-es pécsi időközi önkormányzati választási kampányban felbukkant lista lényege, hogy a felhívott állampolgárokat olyan kategóriákba lehet sorolni, mint támogató, elutasító vagy bizonytalan.

 

Ennek alapján pedig a kampány legforróbb időszakaiban az aktivistáik azokra az emberekre koncentrálhatnak, akiket telefonálgatással vagy személyes meggyőzéssel rá lehet arra bírni, hogy elmenjenek szavazni a Fideszre.

 

(forrás: szabadhir.hu)