A „Lehetember” – a kormány megdönthető

Figyelj, még az is lehet, hogy az egész családdal lemegyünk egy hétre. De legalább öt napra, vagy négyre. Lehet, simán összejöhet három nap egyben. 
 
Őszintén megvallva, annak van a legnagyobb esélye, hogy az asszonnyal kettesben lemegyünk a hétvégére, de az is lehetséges, hogy csak egy péntek estére. Nem tudom, lehet. Figyelj, ami tuti, hogy nagyon szeretnék már én is egy kicsit kimozdulni. 
 
Csak most lehet, hogy elkezdődnek hamarabb azok, amik tavaly ilyenkor már rég mentek. Arra várok, hogy időben elkezdjük, és akkor addigra simán lemegy, és akkor lehet, hogy akár két szabad hetem is lesz, nem tudom, lehet. Az is lehet, hogy idén totál elmarad, ami tavaly pörgött, és akkor lehet, hogy én már holnap ott tudok lenni, a család meg jön utánam másnap, vagy visszaszaladok értük, az is lehet. 
 
Itt egyébként még bármi lehet, olyan is összejöhet, hogy nem csak mi, de Zsoltiék, Endréék, meg Emese barátnői is csatlakoznak. Simán lehet egy ilyen felállás is, de Zsoltiék most benne vannak abban a sztoriban, tudod, amiről a múltkor mondtam, hogy lehet, hogy összejön nekik. Na, most úgy néz ki, hogy totál belemásztak, és lehet, hogy nem is tudnak egyhamar szabadulni. 
 
Az is lehet, hogy Zsoltiékra egyáltalán nem is számíthatunk. Ami tuti, hogy én egyedül pénteken, vagy csak csütörtökön lenézek, és lehet, hogy maradok, de az is lehet, hogy húzok vissza. Az is lehet, hogy én sem tudok most menni, mert lehet, hogy bejön egy nem várt szállítmány, vagy valami projekt, ezeket sosem lehet tudni. Hidd el, ha rajtam múlna, már egy hete lent lennék, és nem tudnál kirugdalni onnan. 
 
Endréék is teljesen el vannak havazva, befektettek abba a nyaralóba, lehet, hogy nem is nagyon lesz pénzük utána, de Endre is nagyon jönne, vele is már vagy hat éve nem buliztunk együtt. Hét. A fenét, nyolc. De kemény. 
 
Te, ott leszel? Aha, hát, neked más a melód, te tudsz tervezni, mi lehet, hogy most évekig nem is fogunk nagyon ráérni, ha belefogunk abba, amit említettem a múltkor. Figyelj, nem tudom, lehet, hogy elkezdjük még az idén, vagy már a jövő hónap közepén, vagy az elején. Haló, itt vagy? Hahó, hé! Haló, tesó! Hát, lehet, hogy lemerült, vagy az is lehet, hogy csak megszakadt a vonal. Bármi lehet.
 
(vkatt.blog.hu)