A kampányoló Matolcsyné megveretett egy LMP-s aktivistát, mert az marcipánosztás közben lefényképezte

Balatonakarattyai nyaralásán vette észre Nuszbaum Tibor, az LMP frakcióalkalmazottja és a Szomszédok forever facebookos mémoldal szerkesztője, hogy a polgármester, Matolcsy Gyöngyi (Matolcsy György jegybankelnök exfelesége) személyesen kampányol, mi több, a standjánál marcipánokat osztogat. Nuszbaum a telefonjával lefotózta a standot a marcipánokkal, mire Matolcsy Gyöngyi felszólította, hogy törölje a fotót.

 

„Erre mondtam, hogy miért törölném le, még nem tartunk ott! Ez egy kampányesemény, szabadon lehet fotózni” – meséli Nuszbaum az Azonnalinak, hozzátéve, hogy csak a saját privát közösségi oldalára akarta a képet kitenni./.../

 

Miután visszautasította a fotó törlését, és távozni készült, „ott termett három gorillaszerű alak”, és egyikük elé állt, és megpróbálta lefogni, kivenni a kezéből a telefont. Erre Nuszbaum barátja megpróbált közéjük állni, válaszul még két „gorilla” odalépett, leteperték, és a hátára térdeltek, Nuszbaum pedig hátulról akkorát kapott a füle tövére, hogy azóta is fáj az állkapcsa.

 

(további részletek az Azonnali.hu oldalán)