A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ

A dezertőr elhagyta a jól fizető politikai porondot, annak reményében, hogy országos porondra lépjen, viszont a személyeskedéses hangzavarába bonyolódott.  A Playboy üstöke leszállt, a fehér helyett, a fekete füst felszállt.

 

Mint írják, sem az időpont, sem a tartalom nem volt elegendő ahhoz, hogy a honi politika új üstököse, - Magyar Péter - várt és remélt politikai szereplő csillaga „fennmaradjon” az égbolton. A Politikai Hontalanok Szövetségének álláspontja igazoltnak és hiteles megállapításnak tűnik, hiszen a mai napon történt „semmitmondó” bejelentés tükrében, egy „várt” eredménynek lehettünk a tanúi – állítják keddi közleményükben.

 

„A szemfényvesztés és a politikai bohóckodás iskolapéldája volt ez, mely több kárt okozott, mint ami hasznot sokan reméltek tőle” – teszik hozzá    

 

Álláspontjuk szerint „a történet lényegében egy szánalmas próbálkozásra, egyéni ambícióra és személyeskedő hatalmi játszmára korlátozódik, semmint megalapozott politikai irányváltásra vagy politikai építkezésre. Ez lényegében azt is jelenti, hogy a Kormány (pártjaival, holdudvarával, NER lovagjaival) és a kiszolgáló parlamenti ellenzékével együtt a helyén marad, dörzsöli a tenyerét és a húsvéti sonka felszeletelését követően, ezzel a lendülettel készül az önkormányzati és EP választásokra”.

 

A PHSZ nem hiszi, hogy a választók állapotán, az ország bel- és külpolitikai helyzetén a „Politikai Playboy” bukása egy újabb pofon, egy újabb arculcsapás, melynek kijózanító hatása irányt és szabad lehetőséget biztosít minden olyan választó számára, aki jelenleg nem érzi saját szabad döntésének sem a Kormány, sem a macskajancsi ellenzéket - fogalmaznak.

 

„A Dezertőr Playboy ámokfutása, kétséget kizáróan és hitelt érdemlően igazolja, hogy semmi nem pótolhatja és helyettesítheti azt az alapos munkát, melyet a Politikai Hontalanok Szövetsége (PHSZ) már közel egy éve végez.  Egyenként és közösségként is bízzunk abban, hogy a ’családunk’ munkája gyümölcsöző és eredményes lesz. Várunk benneteket ebben a közösségben és együttes munkában, mert az emberek nyelvén csakis az igazat” – írja a frissen megalakult párt keddi közleménye.