A Brit kutyaeledelek

De a Brit termékcsalád nagyon széles spektrumon mozog, vajon melyik lesz a befutó termék?

 

Mi alapján válasszunk a Brit termékei közül?

 

Első lépésben kezdjük a korcsoportos meghatározást. Hiszen az, ami jó egy kifejlett, élete virágában lévő aktív kutyának, nem fog megfelelni egy kölyökkutyának, akit épp elválasztottak anyukától. A Brit gyártó megkülönbözteti a kölyök, ifjonc, felnőtt, és senior korcsoportokat.

 

Második lépésben nézzük meg a kutya életmódját. Ha sokat mozog, aktív életet él, netán olyan fajta, amely eleve megkívánja a sporttal teli életmódot, akkor az máris több  kategóriába is eshet. Felnőtt-aktív, felnőtt-túlsúlyra hajlamos, felnőtt-sportos eledelek közül lehet kiválasztani a legoptimálisabbat.

 

Harmadik lépés, hogy vegyük figyelembe a kutya egészségét. Amennyiben jelentkezett már nála az ún. civilizációs betegségek közül bármelyik, akkor megfontolandó a Brit Care kutyaeledel termékcsalád vásárlása. Ezt a terméktípust direkt az olyan betegségek megelőzésére és kordában tartására fejlesztették ki, mint a szív- és érrendszeri betegségek, allergiás megbetegedések, cukorbetegség, stb.

 

Brit Care termékcsalád

 

Kifejezetten a táplálékintoleranciában szenvedő kutyák kedvéért fejlesztették ki a Brit Care kutyaeledeleket. Ráadásul nemcsak egy-kétféle receptúra szerint vannak elkészítve, a hozzávalók elég széles spektrumon mozognak, viszonylag sok allergénmentes termék közül lehet kiválasztani, melyiket kedveli leginkább a kutyus, melyik passzol legjobban az életkorához, az életmódjához. A gabonát olyan terményekkel helyettesítették, amik nem okozhatnak allergiás tüneteket: burgonya, rizs, gyümölcs, zöldségek, de ugyanígy helyettesítették a csirke húsát hallal, nyúllal, vaddisznóval, báránnyal.

 

Brit Prémium

 

A választék a Brit Prémium termékcsalád esetén is hatalmas. Az ár-érték arány itt is kielégítő, vagyis nem kell lemondani sem a minőségről, sem a mennyiségről a magas ár miatt. Finomat ehet a kutya, miközben főszerepben itt is az egészsége, életereje van. Figyelmet fordítottak a korcsoportok eltérő igényeire, de ugyanitt figyelembe veszik azt is, hogy egy kutya vemhes, vagy szoptat-e. A túlsúlyos kutyák számára is találhatóak termékek, amihez fehér húsú pulykát, zabot és gyógynövényeket adtak.

 

A Brit Care Fresh

 

A Brit Care Fresh családba tartozó eledelek speciális összetevőinek köszönhetően óvják a kutyákat a negatív környezeti hatásoktól. Az összetevők széles skálán mozognak itt is: hal, fiatal pulykahús, kacsahús, sütőtök, borsó, cékla, cukkini, spenót, stb., csupa olyan termék, amely tele van ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, ugyanakkor könnyen emészthetővé teszik a kutya számára az eledelt. További információkat, kiszereléseket a kutyakajas.hu oldalon talál.