Tervezed a fürdőkádajtó beépítését?

Muszáj, hogy időt és energiát szánj arra, hogy megtekintsd, ki mit kínál a piacon, és miután minden opcióról kellőképp meggyőződtél, lajstromba vetted az előnyöket és a hátrányokat is, csak akkor fogsz tudni érdemben és persze helyesen dönteni.

 

Minden kérdést tegyél fel!

 

Persze olykor elég csak önmagadnak, hiszen például az UDOOR fürdőkádajtó GYIK szekciójában minden felmerülő kérdésedre megtalálod majd a választ. Ha azonban vagy annyira kreatív és furfangos, hogy újabb kérdést találj, akkor ne habozz feltenni a fent említett cég szakembereinek, hiszen csak úgy tudsz magabiztosan megrendelni bármit is, ha mindent tudsz róla.

 

A legtöbben természetesen a megrendelés menetére kíváncsiak, így összeszedtük vázlatos pontokba a lényeget:

 

  • -Amint az igény felmerül, érdemes felvenni a szakemberekkel a kapcsolatot. A fürdőszoba és a kád technikai paramétereit megadva írásban kapsz egy árajánlatot. Ebben benne lesznek azok a kiegészítő termékek is, amelyeket esetleg szeretnél még megvásárolni.

  • -Meghatározásra kerül a kádajtó nyitási iránya, így már gyártásra is kerülhet a kádajtó.

  • -Az előzetesen egyeztetett időpontban a szakemberek megjelennek, és 6-10 órás munkával beszerelik az ajtót. Előzetesen letakarnak mindent, majd utólagosan fertőtlenítésre kerül a sor, illetve a keletkezett hulladék elszállításáról is a cég gondoskodik.

 

Innentől kezdve nincs más hátra, mint használatba venni az “új”, immáron biztonságos fürdőkádat!

 

Te mire vagy még kíváncsi?

 

Ugye, téged is foglalkoztat, hogy milyen irányba nyílhat a kádajtó? Mitől függ, hogy merre nyílhat? Vagy hogy fogsz-e tudni ülőfürdőt venni, esetleg ki fog folyni a víz? Milyen kádnál lehet ezt igénybe venni? Sérül-e a kád? Gyengébb lesz-e az anyag vagy a csempe? Ha a kádnak műanyag vagy gipszkarton előlapja van, akkor is megoldható az ajtó beépítése? Nem hagyományos alakú a kád, akkor is lehetséges? Mekkorát kell majd lépni? 

 

Megannyi kérdés, amire minden találsz választ az UDOOR fürdőkádajtó honlapján!

 

Nem lenne jobb inkább egy zuhanykabin?

 

Talán ez a második leggyakoribb kérdés, amire a válasz egyértelműen nem. 

 

Egyrészt sokkal többe kerül a kialakítása, másrészt időigényesebb is a projekt. Ami pedig végképp ellene szól, az az, hogy le kell majd mondani az ülőfürdő előnyeiről, ami egy kis illóolajjal, fürdősóval, fürdőbombával igazi gyógyír lehet testnek és léleknek egyaránt!

 

Talán nem is kérdés, hogy melyik opciót érdemes választani, ugye?