Rendelj vászonképet gyorsan és egyszerűen!

Milyen fotót válasszunk?

 

Az első és talán a legfontosabb kérdés az, hogy milyen fotó mellett döntünk. A falak, a bútorok színe, a lakás stílusa és hangulata, valamint a személyes ízlésünk egyaránt befolyásolhatja a döntési folyamatot. De ha egy kicsit átgondoljuk, hogy mit szeretnénk, akkor máris minden simán megy majd. A vaszonkep.hu rendelési folyamata nagyon egyszerű, tehát nem is kell sokat bajlódni az efféle teendőkkel. 

 

De mielőtt rákattintanánk arra a bizonyos ikonra, tisztázzuk, hogy mit takar a tervezés szakasza! Választhatunk a szóló és a többrészes termékek közül, ugyanakkor lehetőségünk van montázs és mozaik összeállítására is. 

 

Az egyrészes produktumok esetében kitűnő ötlet lehet egy fotófalat létrehozni, vagyis egy adott falfelületet biztosítani ezeknek a vászonképeknek. Ez azért nagyon jó, mert ily módon családi történeteket mesélhetünk el, de akár művész kreációkat is közszemlére bocsáthatunk (legyen szó profi alkotásról vagy gyerekrajzról). 

 

A különféle ötletek közül megemlíthetjük a tájképeket, az állatos fotókat, a szürrealista vagy éppen a modern művészetet és a családi összeállításokat. 

 

Hogyan zajlik a gyártási folyamat?

 

Amennyiben már eldöntöttük, hogy mit szeretnénk, nincs más teendő, mint feltölteni a fotókat és megadni az adatainkat. Ha mi az e-mail címes rendelés hívei vagyunk, az sem okoz komoly problémát, hiszen számos gyártó ily módon is felveszi a rendelést. 

 

A minőségi helyeken azonban nem csupán a megfelelő alapanyagokkal dolgoznak, de ezenkívül manuálisan ellenőrzik a beküldött képeket. Ez azért fontos, hogy biztosra menjenek, hogy megtudják, van-e bármilyen probléma a képpel. Gond esetén tudatják velünk, mi a teendő, vagy hogy ők mit tehetnek az ügy érdekében. Ez garantálja, hogy nem kapunk rossz, pixeles képet. 

 

Mennyire fontos a látványterv?

 

Nagyon! Tulajdonképpen ez is a jó gyártói tevékenység ismertetőjele. Mindenki kíváncsi arra, hogyan fog kinézni a végeredmény. Az ellenőrzést követően a szakemberek általában küldenek nekünk egy látványtervet, ami megmutatja nekünk, hogy mit fogunk látni a vászonképen. Csak akkor kezdik el a gyártást, ha jóváhagyjuk az eredményt. 

 

A gyártási idő függ a beérkezett rendelések mennyiségétől, de általában már 1-2 napon belül elkészül a termék. Természetesen sok helyen a sürgős gyártást is bevállalják. 

 

A vászonkép tehát az egyik legkeresettebb dekorációs produktum jelenleg a piacon, és csupán néhány percet kell szánnunk a rendelésre. Minden gyorsan elintézhető, a végeredmény pedig egy masszív és élethű vászonkép, ami hosszú éveken át ékesíti majd az otthonunkat.