Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben

Nagyon nem mindegy, hogy egyes outfitekhez milyen lábbelit veszünk fel. Cikkünkben segítünk döntésre jutni az őszi és téli csizmákkal kapcsolatban.

 

Hogyan alakul az őszi bakancsok kínálata 2021-ben?

 

Minden évben vannak klasszikus darabok, amik mindig visszatérnek a választékba, amiket mindenki szeret viselni, és amiből mindenkinek van otthon legalább egy darabja. Egy fekete bokacsizmát, esetleg egy sportosabb, meleg és kényelmes, városban rohangálós verziót garantáltan Te is találsz a szekrényben. De nem muszáj csak ezekből válogatni, hiszen számos stílusos darab van a kínálatban, amit 2021-ben is beszerezhetsz, és amivel igazán trendi lehetsz idén.

 

1. Magas szárú csizma

 

Legyen szó hagyományos kivitelről, esetleg egy fűzős modellről, a magas szárú bakanccsal biztosan nem tévedhetünk nagyot. A Högl Level Up és a Tamaris fekete, majdnem térdig érő típusa a BORGO női bakancsai között is megtalálhatóak. Mind a kettő egy új tervezés, amely idén került a boltok polcaira. Utóbbi ráadásul egy igazán márkás és prémium csizma, amelyet puha béléssel és anatómiai talpkialakítással láttak el. A maximális kényelem tehát garantált a Tamaris fűzős modelljével.

 

2. Bokacsizma, többféle színben

 

Ahogy a sportos tavaszi és nyári lábbelik esetében, úgy az őszi csizmák kapcsán is uralkodó trend a vastagabb platform. Nem kell azonban unalmas és egyszerű fazonban gondolkodni, hiszen a kínálatban metál árnyalatban, illetve számos egyéb színben is találhatunk dizájnos darabokat. Ha egy kicsit bátrabbak vagyunk és kedveljük az extrémebb vonalat, akkor pedig érdemes egy mintás változatra beruházni. Egy ilyen őszi lábbelivel igazán vagány megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. Ebben biztosan magunkra vonzzuk majd a tekinteteket. Nagy előnyük, hogy kényelmesek, így viselhetőek munkába vagy akár városban járkáláshoz egyaránt.

 

3. Mustársárgára fel!

 

Idén nagy divat a mustársárga szín, hiszen a szürkével együtt ezek az év árnyalatai. Nem véletlen tehát, hogy mindez a lábbelik esetében is megmutatkozik. Egy Bosido Freya, esetleg egy Carina modell remek választás lehet, ha valaki kedveli a mustársárgát, illetve előszeretettel követi a divatot. A Wink által piacra dobott That Way bakancs is hasonló színben pompázik, ám ez inkább egy sportos és kényelmes darab, mintsem egy szoknyához megfelelő viselet. Ettől függetlenül jól jöhet egy hidegebb őszi vagy téli napon, amikor tudjuk, hogy sokat tartózkodunk majd a szabad levegőn. Ez a tartós és praktikus kivitel négy centis platformmal rendelkezik, ami száz százalékos kényelmet nyújt majd a számodra, akár egy kellemes kirándulás alkalmával is.