Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog

Ugyancsak nagyobb tárhelyben érdemes gondolkodni, amennyiben a céged teljes levelezését tárolni akarod. Valamennyi felsorolt esetben érdemes szemügyre venned az AB Plusz óriás webtárhely csomagjait.

 

Amit az óriás webtárhely csomagokról tudni kell

 

Az óriás tárhelyek esetében a szokásos csomagoknál sokkal nagyobb tárterülettel kalkulálhatsz. Az AB Plusznál már a konstrukciók neve is igen meggyőző. A mega csomagra való előfizetés esetén 30 GB SSD tárhellyel gazdálkodhatsz, az extra 40, a huge 60, a giant pedig 80 GB tárhelyet tartalmaz.

 

Mindezen felül korlátlan addon domain lehet a tárhelyen, de a mysql adatbázis és az e-mail-címek kapcsán sincs megkötés. A cpanel tárhelykezelőt elérheted magyar nyelven, továbbá a csomagok részét képezi az SSD RAID-10 ultra rendszer is. A biztonságról ennél a szolgáltatónál napi mentésekkel gondoskodnak, ezek külön backup szerverre kerülnek.

 

Van már weboldalad, de nem jó szolgáltatónál? Van rá megoldás!

 

Annak idején lehet, hogy nem a legkörültekintőbb módon választottál szolgáltatót. Az is megeshet, hogy igyekezted jól feltérképezni, kinél fizetsz elő, ám mégis csalódnod kellett. Ha a domainneved és a weboldalad új szolgáltatóhoz szeretnéd vinni, akkor van rá mód.

 

Az AB Plusznál biztonságos és gyors környezetbe kerülhet a weboldalad és a levelezésed egyaránt. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő méretű tárhelycsomagot, majd klikkelj a Megrendelem gombra. Ha a megrendelési folyamat során pontosan adod meg a kért adatokat, akkor a következő teendőd csupán az lesz, hogy kifizesd a számlát. Ezt követően meg fogod kapni a tárhely-hozzáférési adatokat, így lehetőséged nyílik a weboldalad feltöltésére és az e-mail-fiókok beállítására.

 

A domain átregisztrálását követően immáron gyors és stabilan működő vasról fog üzemelni a honlapod, látogatóid, ügyfeleid legnagyobb megelégedésére. Amennyiben a weboldalad költöztetése túlságosan bonyolultnak tűnik számodra, akkor keresd bátran az AB Plusz ügyfélszolgálatát, és szívesen segíteni fognak mindenben.

 

Még egy érv az AB Plusz mellett

 

Amennyiben korábban már csalódtál egy tárhelyszolgáltatóban, akkor érthető, hogy van némi fenntartásod. A jó hír az, hogy az AB Plusz 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból kifolyólag ezen időtartamon belül inkább visszamondanád a szolgáltatást, akkor vissza fogod kapni az előfizetési díjat maradéktalanul, és meg sem kell indokolnod a döntésed. Ez egy igazán nagyvonalú ajánlat, ami mutatja, mennyire biztosak az AB Plusznál abban, hogy nem fogsz csalódni a tárhely csomagjaikban!