Mitől függ, hogy veszünk-e vagy sem? (+18)

Nem mindig könnyű beszélni róla

 

A legtöbb ember számára az intim eszközök kiválasztása mindig fejtörést okoz. Egyrészt ez egy olyan szegmense az életünknek, amiről nem szívesen beszélünk nyilvánosan, főleg abban az esetben, ha valamilyen segédeszközt szeretnénk használni. Éppen ezért a személyes látogatás egy felnőtt boltba sokak számára elképzelhetetlen. Pedig bármilyen hihetetlen, ott is együttérző és segítőkész emberek dolgoznak, akiknek nem okoz nevető rohamot egy-egy különlegesebb kérés, és nem fognak meglepődni azon, ha éppen anál izgatót keresel. 

 

Persze nem mindegy, hogy amikor bemész egy szexshopba, akkor milyen árkategóriájú termékekre számítasz. Hiszen sokak számára igencsak sarkalatos pont az adott termékek ára, mivel nem mindenki teheti meg, hogy nagyobb összegeket áldozzon a gyönyör oltárán. De vajon az ár számít? Milyen összefüggésben van a termék ára és a minőség, illetve az intenzitás?

 

Mennyi az annyi, avagy miért válaszd a drágábbat?

 

Ahogy említettük, az ár meglehetősen szubjektív dolog, nem véletlen, hogy aki erotikus shopban dolgozik, az már megszokta az olyan felmerülő kérdéseket, mint például: “Mikor találtak ki ilyeneket?” vagy épp “Olcsó változat nincs esetleg?”. Hidd el, a Szexvitál.hu-nál fel vannak készülve az ehhez hasonló kérdésekre!

 

Amikor az ember szembekerül az ár kérdésével, akkor logikus, hogy alaposan át kell gondolni, hogy mennyit is szán az adott kiegészítőre. Amennyiben még csak ismerkedünk a különböző segédeszközökkel, akkor lehet, hogy érdemes inkább az olcsóbb mellett dönteni, hiszen ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami kényelmes, örömet okoz, és nem mellesleg van-e szükség valamilyen plusz funkcióra. 

 

Természetesen akad néhány érv, ami amellett szól, hogy mindenképp a drágább eszköz mellett tegyük le a voksunkat. Ilyenek a például: 


-A drágább eszközök általában több funkcióval rendelkeznek, nagyobb élményt nyújtanak, gondolunk itt a többféle rezgésfunkcióra, valamint egyszerre akár több pontra is fókuszálhatnak. 


-Általában elmondható, hogy a drágább eszközök prémium kialakításúak, tehát szebbek, anyag tekintetében minőségibbek, valamint motorkapacitás tekintetében is többet tudnak, mint az olcsóbb társaik.


-A magasabb árú darabok általában bőrbarát kivitelben készülnek, és tisztításuk is sokkal higiénikusabb.


-A kellemetlen pillanatok kiküszöbölése végett a drágább eszközök általában már nem elemmel működnek, hanem USB-vel tölthetőek. Ennek nagy előnye, hogy nem a döntő pillanatban fognak lemerülni.


-Mivel egyszer jelent nagyobb kiadást, így biztosan tovább tart, és nem kell félévente-évente új darabot beszerezni, tehát hosszú távon gazdaságosabb.


(X)