Mit tehetünk a rovarinvázió ellen?

Válasszuk az elérhető legjobb megoldást!

 

Ha már zavar minket a folyamatos zümmögés, akkor érdemes megnézni a PET-RO Nyílászáró szúnyogháló kínálatát és megtalálni az ideális megoldást. Ma már többféle kialakítással találkozhatunk, amelyek hatékonyabbnál hatékonyabb védelmet jelentenek a rovarok ellen. Az egyik ilyen megoldás a pliszé szúnyogháló, ami egy olyan innovatív termék, ami tökéletes eszköz arra, hogy a rovarokat az ingatlanon kívül tartsuk.

 

A felszerelése nagyon egyszerű, a működtetése pedig még ennél is könnyebb. A legnagyobb előnye azonban nem ez, hanem hogy teljesen méretre szabható, így nem lesz olyan ablak, nyílászáró, ahol ne lehetne ezt a megoldást alkalmazni.

 

Még nagy tolóajtókra is könnyedén felszerelhető, így még a nagy nyári forróságban sem kell a teraszajtót behúzni attól félve, hogy elárasztják a lakást a rovarok. A háló teljes mértékben megakadályozza őket a behatolásban.

 

Ez egy olyan erős hálóval ellátott struktúra, ami tartós, ellenálló, strapabíró és stramm, ami azt jelenti, hogy a beszerelésével évtizedekre megoldhatjuk a rovarinvázió kérdését.

 

A pliszé szúnyogháló mozgatása nagyon egyszerű, még gyerekek is könnyedén tudják kezelni. A mozgatási tartományon belül bárhol, bármelyik ponton megállítható, így még arra is van lehetőség, hogy hagyjunk egy kis rést, hogy több fény jusson be a lakásba. Mivel harmonikaszerű a kialakítása, ezért nagyon kevés helyet foglal.

 

A pliszé szúnyogháló hátrányai

 

Természetesen nem csak az előnyeit érdemes kiemelni, vásárlás előtt mindenképpen meg kell nézni az adott kialakítás hátrányait is. A pliszé szúnyogháló esetében a harmonika kialakítás miatt megfogja a fényt, így egyes helyiségben be is árnyékolhatja azt. Egy napos hálószobában, nappaliban még ez nem feltétlenül hátrány, sőt, előny is lehet, mivel nyáron segít kordában tartani a hőséget.

 

Azonban sötétebb terekben ezzel érdemes kalkulálni, mivel a pliszé szúnyogháló még a meglévő fényt is tovább korlátozhatja. Az eszköz takarítása is egy kicsit nehezebb, mint a többi kialakítás esetében, de egyáltalán nem megoldhatatlan.

 

Ha szúnyogháló, akkor fontos a pontosság

 

Ahhoz, hogy a szúnyogháló megfelelően illeszkedjen a nyílászáróhoz, a mérés folyamán pontosan meg kell állapítani a szükséges magasságot és szélességet. Ellenkező esetben az eszköz nem fog teljesen passzolni az ablakhoz, ajtóhoz, ami azt jelenti, hogy kis rések alakulhatnak ki, amin továbbra is szabadon járkálhatnak ki-be a hívatlan vendégek.

 

Ezért is bízzuk az egész folyamatot szakemberre, aki gondoskodik a szakszerű mérésről és a beszerelésről is.