Meglepetések édesapák számára

Ebben a cikkben olyan apróságokat mutatunk be, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az édesapák arcára. Ezek nemcsak kreatív, hanem kifejezetten szívhez szólóak is, amiket egyedi ízlés szerint formálhatunk. 

 

Feliratos ruhák

 

A Pamutlabor Pólónyomda személyre szabható ajándékai között széles kínálatban találhatunk különféle ruhaneműket, például a színes és feliratos pólókat. Az “Apa gyerekkel” változat különlegessége, hogy itt még a hajszínt, bőrszínt, hajtípust is beállíthatjuk, akár a gyerkőc, akár az édesapa kapcsán. A felsők nagy előnye, hogy számtalan színben és méretben kaphatóak, így nem jelenthet akadályt senki számára személyre szabott meglepetést átadni. 

 

Szóba jöhetnek továbbá a “Unicorn Dad”, a “Szuper apuci gyerekekkel”, a “Legenda, férj, apa”, valamint az “Apaszaurusz” feliratos és mintás darabok is. Már a nevükből is jól látszik, hogy különlegességekről van szó, olyan felsőkről, amikkel nemcsak örömet okozhatunk, de még hasznát is tudják venni. A férfiak számára amúgy sem egyszerű olyan meglepetést átadni, ami mosolyt csal az arcukra és még hasznosnak is tartják. 

 

Kiegészítők apák számára

 

Ne feledkezzünk meg a kávéimádó férfiakról sem, hiszen az előbb említett felirattal és mintával ellátott felsőkből akár bögrét is készíttethetünk. Ez mehet ajándékcsomagba, de adhatjuk külön, esetleg egy finom kávéval összerakva. A fehér, egyenes falú kerámia bögre mindkét oldalára készül minta, amit gondosan becsomagolva szállítanak házhoz. Dobozban küldik ki, ezáltal garantáltan biztonságban ér célba. A 3,5 dl-es űrtartalommal rendelkező darab bőven elegendő kávénak és teának egyaránt.

 

Környezettudatos édesapáról van szó, aki mindenhova vászontáskával megy vásárolni? Akkor jó hírünk van, hiszen a Pamutlabor Pólónyomda mutatós táskákkal készül az apukák számára. A termék 100%-ban pamut, szuper strapabíró textilből készült, ezáltal remek segítség lesz a bevásárlások alkalmával. Akár kézben, akár vállon is viselheti majd a környezetbarát kiegészítőt. 

 

Mindez nem elég?

 

Valami komolyabbra van szükség, és a fent említett apróságok maximum kiegészítőként szolgálnak? Nem probléma, hiszen egy nagyobb meglepetés mellé sem árt egy szívhez szóló és egyedi ajándékot adni, ami tényleg arról árulkodik, hogy szeretjük és tiszteljük őt. Hálásak vagyunk neki azért, hogy idáig segített bennünket. Érdemes időben gondolkodni, hiszen a következő ünnep, évforduló, születésnap már mindjárt itt van. Sosem jó az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást.