Legyen jó illat a lakásunkban!

Kétségkívül sok múlik azon, hogy milyen a bútorok, lakberendezési tárgyak színe, minősége, ugyanakkor az illatoknak is hangsúlyos szerepe, jelentősége van. Ideális esetben egy kellemesen friss illatot érzünk, miután átlépjük a küszöböt.

 

Ha úgy érezzük, hogy ezen a téren még van mit javítani az otthonunk légkörén, akkor ne aggódjunk, az iFloor lakásparfüm kínálatában könnyen rálelhetünk a megfelelő termékre, amivel minden körülmények között kellemes atmoszférát teremthetünk. Mit értünk egyáltalán lakásparfüm alatt? Milyen fajtái vannak, és hogyan kell használni őket? Mostani cikkünkben ezeket a kérdéseket fogjuk megválaszolni. 

 

Mi az a lakásparfüm?

 

Mielőtt jobban belemerülnénk ebbe az izgalmas témába, érdemes tisztázni, hogy mit is jelent az, hogy lakásparfüm.

 

A kifejezés alatt olyan illatosító termékeket értünk, melyek használatával jó illatot varázsolhatunk az otthonunkba. Jellemzően különböző formában és kiszerelésben érhetőek el, vannak például spray, diffúzor, illetve cseppenthető, olajos változatok is.

 

A lakásparfümök célja, hogy felfrissítsük a belső terek levegőjét, és olyan illattal árasszuk el, amik pozitív hatással vannak ránk. Ezek az illatok lehetnek frissítőek, élénkítőek, de lehetnek nyugtatóak, pihentetőek is.

 

Az, hogy melyiket érezzük megfelelőnek, csak rajtunk múlik. És persze, úgy, ahogy a kedvünk, aktuális hangulatunk is változhat, úgy változhat az is, hogy éppen milyen illatokat érzünk a magunkénak.

 

Milyen fajták közül választhatunk?

 

A lakásparfümök többféle változatban is elérhetőek attól függően, hogy hogyan kell használni őket. Ott vannak például a spray kiszerelésű változatok, amiket egyszerűen csak a levegőbe kell permetezni, ha úgy érezzük, hogy frissebb, illatosabb levegőre vágyunk.

 

Léteznek az úgynevezett pálcikás változatok is, melynek az üvegébe vizet kell tenni, abba pedig bele kell cseppenteni kis mennyiségű parfümolajat. Ezek úgy működnek, hogy miután a pálcikák magukba szívták az illatos folyadékot, lassan, de tartósan a levegőbe juttatják az illatanyagokat. A parfümolajok külön is kaphatóak, így mindig azt tudjuk használni, amelyikhez nagyobb kedvet érzünk.

 

Adjunk az otthonunk illatára is!

 

Nem vitás, hogy nemcsak az otthonunk kialakítása, dizájnja befolyásolja azt, hogy hogyan érezzük magunkat a lakásban. Ezenfelül az illatoknak is fontos szerepük van, éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk, milyen illat fogad minket hazaérve.

 

Szerencsére a lakásparfümök használatával könnyen elérhetjük azt az illathatást, amit kellemesnek érzünk. Az iFloor webshopjában valamennyi változatát megtaláljuk, így ott mindenképp megéri körülnézni, ha épp a tökéletes megoldást keressük.