Ki mondta, hogy minden munkanapnak unalmasan kell telnie?

Vagy mit szólsz a másik véglethez? Amikor home office-ban tolhatod, teljes szabadságot élvezve, ismerős, meghitt körülmények között. Ebben az esetben persze, hogy szívesebben pörgeted a GDP-t. Ugyanakkor ez sem törli el a boldogsághoz való jogodat. 

 

Akárhogy is dolgozol, diszkrét és pajkos örömök várhatnak rád, ha okosan szemezgetsz a SZEXSHOP.hu diszkrét és modern vibrátorai közül!

 

Hogy micsoda? A munkahelyen? Munka közben?

 

Szinte halljuk is a kérdést, sőt, látjuk az elképedt arckifejezést is, ami most elterül az arcodon. Persze, tudjuk mi is, hogy míg a home office valóban megadhatja számodra a megfelelő kényelmi és higiéniai feltételeket, addig a sokkal gyakoribb irodai/gyári munkavégzés aligha ad teret ennek a luxusnak!

 

Kivéve akkor, ha meghackeled a rendszert, és olyan szexuális eszközt választasz magadnak, ami híven a harmadik évezred igényeihez ultramodern és nagyon okos.

 

No, meg persze diszkrét. Mert ne gondold, hogy csak a telefonok és a számítógépek lettek kisebbek az évek múlásával. Egészen felcsigáztunk, ugye?

 

Dobd csak be a neszesszerbe!

 

Mutatunk is gyorsan három olyan örömszerző eszközt, ami garantáltan elfér minden női táskában!

 

  • -Melyik az a nő, aki ne sminkelne, legalább csak egy minimálisat! Nekik tökéletes a rúzsvibrátor, ami nevéből adódóan épp olyan megjelenésű és méretű, akár egy rúzs, így bármikor dönthetsz úgy, hogy elvonulsz a mosdóba felfrissíteni a sminkedet. Senkinek sem kell megtudnia, hogy az a klassz pír az arcodon nem az arcpirosítótól van!

  • -Haladóbb versenyzők hüvelybe vagy popsiba helyezhető vibrotojással is kísérletezhetnek. Ezeknek a nagy előnye, hogy akár távolról is lehet vezérelni, így munka közben akár a pároddal is tudtok kicsit pajzánkodni, még ha nem is vagytok épp egy helyen.

  • -Talán a legdiszkrétebb darab a vibrációs bugyi, hiszen ez a ruhadarab minden egyes nap ott van rajtunk. Az, hogy ebben a változatban egy aprócska csiklóvibrátor is van, csak hab a tortán. Érdekes játék az is, hogy úgy élvezz el, hogy közben a legunalmasabb Exceleket gyártod.

 

A rendszeres kielégülés fontos

 

Talán senkit nem is kell erről győzködni, hiszen mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy sokkal energikusabb, vidámabb, pörgősebb akkor, amikor rendben van a szexuális élete, mint akkor, amikor már a leglassabb pók is végzett odalent.

 

Mostantól ezekkel a fent említett kütyükkel akár egyedül, akár tömegben, akár párral, akár pár nélkül, de rendszeresítheted a napközbeni orgazmusokat is, így garantáltan jobban fogsz majd teljesíteni a munkahelyeden is!