Induljon az ősz egy új iskolatáskával!

Iskolatáska minden korosztálynak

 

A BestMarkt webáruház iskolatáska kínálata bőven ad betekintést a különböző típusú és méretű táskák világába. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen táskát kap egy elsős vagy egy felsős. Biztosan ismerjük azt az érzést, vagy láttunk már olyat akár családunkban is, amikor a teljesen megfelelő kidolgozású táskába belepakolja a gyerek a halom tankönyvet, felhúzza a hátára, majd hátraesik, akkora a súly, amit vinnie kell.

 

Vannak iskolák, ahol megengedik és biztosítják a helyet ahhoz, hogy ne mindegyik tankönyvet kelljen hazavonszolni minden nap, de ahol ez nem megoldott, sajnos számolni kell vele, hogy a gyereknek sokat kell majd cipekednie.

 

Az anatómiai háttámlás táskák

 

Ezért is nagyon fontos, hogy első iskolatáskának egy ergonómiailag megfelelő kidolgozottságú és a hátat teljes mértékben megtámasztó felszerelést kapjon a gyermek. Az anatómiai hátrész egy merev, de ugyanakkor kényelmes háttámla, amely vastagon kipárnázott, hogy a gerincnek megfelelő tartást adjon, így támogassa a gyermek egészségét.

 

Ezen ókívül az ilyen táskák csípőrészen is párnázottak és több ponton állítható, puha pántokkal felszereltek. Mivel a gyerekek amúgy is rengeteg könyvet cipelnek, fontos, hogy ezek a táskák rendkívül könnyűek, minimális hozzáadott súlyt képviselnek a könyveken, füzeteken felül.

 

A gurulós típusok

 

Pár éve divatba jöttek a gurulós iskolatáskák, amelyek nagyon hasznosak bármilyen életkorban. A kisebbeknél a cipekedést lehet velük elkerülni, a nagyobbaknál pedig nagy segítséget nyújtanak az utazások alkalmával a közlekedési eszközökön. Könnyen felállítható, mozgatható, rugalmasan szállítható darabok ezek.

 

Változatos színek, minták, szettek

 

A főbb típusokon túl számtalan egyéb szempont szerint kiválaszthatjuk a megfelelő darabot. Egy 6 éves gyermek esetében már van kialakult ízlésvilág, és úgy számolhatunk vele, hogy néhány évre ugyanaz az iskolatáska lesz a mindennapos társa gyermekünknek, ezért érdemes kikérni a véleményét, melyik darab tetszik neki.

 

A BestMarkt webáruházban szűrhetünk lányos, fiús, unisex fajtákra is, vagy rákereshetünk gyártókra is akár. Vannak iskolatáskák, amelyek fényvisszaverő csíkokkal is el vannak látva, amelyek a szürkületben, netán sötétben induló és hazatérő gyerekeknek kulcsfontosságúak.

 

A komplett szettek további kiegészítőket is tartalmaznak, amelyek főleg egy elsősnek nélkülözhetetlenek, ilyenek az iskolatáska, két különböző tolltartó, valamint egyéb kiegészítők. A tolltartó teljes mértékben felszerelt, típustól függően vannak benne filcek, színesek, grafitok, vonalzó, hegyező, olló, radír.