Élvezd minél tovább a medencéd nyújtotta luxust!

Karbantartása viszont hozzáértést, időt és energiát igényel. Általában szakember segítségét szokták igénybe venni a tisztán tartásához a medencetulajdonosok. A koszos víz ugyanis nemcsak nem szép látványt nyújt, de akár betegséget is okozhat.

 

Bizonyos kiegészítőkkel azonban jelentősen megkönnyíthető a karbantartás. Érdemes bepillantani a Poliking medencefedés kínálatába, hogy otthonunk ezen meghatározó helyszínét megbecsüljük.

 

A medencét nem csupán öltözteti a fedés

 

Tartós és szép, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mennyire hasznos tud lenni a medencefedés. A napsütéses órák legkedveltebb és leglátogatottabb színterét csak polikarbonát fedéssel lehet igazán megtisztelni.

 

Számos előnye segít a medencét tisztán tartani, hőmérsékletét szinte állandó értéken tartani. A fedésnek köszönhetően a kosz, a rovarok és egyéb szennyeződések nem fognak letelepedni benne. Fontos, hogy még szezon alatt is lezárjuk a használatán kívül.

 

A minőségi fedés a víz hőfokát stabilizálja, szinte állandó értéken tartja. Becsukott állapotban jóval hosszabb ideig biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró nyári napokon. Az esős, szeles, hidegebb körülmények esetén pedig nagymértékben lelassítja a víz kihűlési folyamatát. Ezen hőtartó tulajdonságának köszönhetően a szezon után akár hónapokkal is használható a kert játszótere.

 

Sajnos sok baleset történik a medencék körül. Beleeshet egy óvatlan gyermek, egy félelmet nem ismerő háziállat, de akár egy figyelmetlen felnőtt is. A fedés ennek lehetőségét minimálisra csökkenti, így biztonságos környezetet teremt a kert ezen részén.

 

Hogyan működik?

 

Sokan félnek a medencefedéstől, hogy telepítése vagy használata bonyolult lehet. A valóság azonban pont ennek az ellentéte. Működése egyszerű, hiszen a legtöbb típus eltolható, amit a medence hosszanti oldalain elhelyezett sín segítségével orvosolnak. Ennek elhelyezéséhez vízszintes, stabil talajra van szükség. Természetesen a medence egyik rövidebb oldalán elegendő helyet kell biztosítani az eltolt fedésnek.

 

Használata nem is lehetne egyszerűbb, hiszen könnyed mozdulattal eltolható és ezzel lezárható. Minimális erőt igényel, mégis rengeteget segít a medence karbantartásában, valamint a víz hőháztartásának szinten tartásában. Nem beszélve arról, milyen jól mutat!

 

Élvezd stresszmentesen a pancsolást!

 

A medencét nem csupán öltözteti a polikarbonát fedés, hanem hasznos eleme is a nyári kikapcsolódás helyszínének a kertben. Elengedhetetlen kiegészítő, melyből javasolt minőségi modellt választani. A Poliking segít a választásban, és a problémásabb medencék esetén is megoldást kínál.