Báj és könnyedség

Mesésen személyre szabottan

 

A Pandora márkáról van szó, amelynek igazi különlegessége abban rejlik, hogy számtalan apró, tüneményes kiegészítővel – charmmal teljesen kivételes, egyedüli, kizárólagosan csak minket jellemző ékszerkollekciót hozhatunk létre. Az önkifejezés eddig teljesen ismeretlen dimenziói nyílnak meg azok előtt, akik belépnek a dán ékszermárka lenyűgöző világába.

 

A soproni Schneider Óra-Ékszer Pandora kínálata is pazar, egyedülálló kombinációkra nyújt lehetőséget. A Sopronban négy üzlettel büszkélkedő Schneider Óra-Ékszer már több mint ötven éve áll a minőséget és szépséget szeretők szolgálatában. Az évtizedekig órásműhelyként funkcionáló üzlet a tradícióit megőrizve, mégis innovatívan, a vásárlók igényeire érzékenyen reagálva bővíti óra- és ékszer kínálatát.

 

Neked milyen történeted van? Elmeséled?

 

A Pandorával minden lehetséges, csak a kreativitásod szabhat határt. Első osztályú sterling ezüstből készített, esetenként sárga- vagy rózsaszín arannyal bevont ékszereivel bármit elmondhatsz.

 

Meséld el, hogy örökké emlékezni tudj rá! Persze nem kell a történetmeséléshez írói véna, csupán a Pandora édes kis charmjai.

 

A dán ékszermárkának három alap karlánca van (ezeknek több száz variációja), melyekre a charmokat felfűzve te is megírhatod a saját történetedet. Nézzük a lehetőségeket!

 

  • -Pandora Moments - Életed meghatározó pillanatai

Szerelmes vagy, vagy éppen szakítottál? Megbántott valaki? Esetleg valamiért bocsánatot szeretnél kérni? A túlcsorduló érzelmes pillanatok darabkáit háromféle karkötőre tudod felfűzni: egy kígyólánc alakúra, egy merevre és egy állítható típusúra.

 

  • -Pandora Reflexions - Ahogy reagálok a világra

A minimalizmus jegyében született karkötők a magukról és a világról határozott elképzeléssel rendelkező, vagány, sikkes nők ékszerei. A karláncokhoz csak a Reflexions kollekció klip charmjai használhatók.

 

  • -Pandora Me - Nekem

A hamisítatlan, valódi egyéniségek ékszere. Akik dacolnak a világgal, és nem félnek megmondani, mi a véleményük. A kígyólánc és merev karperec mellett a vagány, nagy láncszemes karkötő is rendelkezésedre áll, hogy megmutathasd a világnak, ki is vagy te.

 

Nem állhatunk le a karkötőknél!

 

Mert a Pandoránál még annyi szépség vár! Bohókás, kreatív és formabontó fülbevalók, gyűrűk, medálok, nyakláncok is elérhetőek a kínálatban.

 

Aki nem látott még egyetlen darabot sem ezekből a csodákból, az rávághatná: “Mi van ebben különleges? Minden ékszermárkának vannak ilyen termékei.”

 

Az lehet, de a Pandora valóban teljesen más: különleges, utánozhatatlan: nem lehet mást mondani. Egyszerűbb megnézni a termékeiket a Schneider Óra-Ékszer oldalán, és mindenki egyből megérti, miért mondjuk ezt.