A karácsony a különleges dekorációkkal lesz teljes

És persze akadna olyan is, aki azt válaszolná, hogy a különleges karácsonyi dekorációk nélkül bizony nem lenne ünnep az ünnep. És ebben sok igazság van, hiszen valljuk be, ahogy elérkezik a december, késztetést érzünk arra, hogy karácsonyi hangulatba öltöztessük az otthonunkat.

 

Ezt pedig minden akadály nélkül meg is tehetjük, hiszen a MÖBELIX karácsonyi dekorációi között garantáltan találunk olyan díszeket, amik elnyerik a tetszésünket. Ezeket pedig érdemes minél előbb beszerezni, hogy időben neki tudjunk állni a dekorálásnak. Nézzük, hogy milyen ötleteket érdemes megvalósítanunk!

 

Havas dekorág vázában

 

Manapság nagyon trendinek számítanak a különleges vázakompozíciók, amiket dekorágak felhasználásával készítünk. A dekorgallyaknak léteznek karácsonyi változatai is, ilyen például a fenyő vagy a csipkebogyó ág utánzata. Ezeket jóformán bárhol felhasználhatjuk, ahol bele tudjuk helyezni őket egy szép vázába. 

 

Az, hogy hány darab dekorágat használunk fel a dekoráció elkészítéséhez, csak rajtunk múlik. Ha csak ezek képezik a dísz alapját, akkor érdemes többet is felhasználni, még akár 5-6 darab sem sok belőlük. Természetesen lehet ennél kevesebb is a felhasznált mennyiség, ha más dekorelemek is helyet kapnak a vázában.

 

A dekorgallyakat remekül fel tudjuk használni az asztalon végigfutó díszek készítéséhez is, amik garantáltan emelni fogják az ünnepi tálalást és a karácsonyi menü elfogyasztásának pillanatait.

 

Dekor karácsonyfa fényfüzérrel

 

Ha egy igazán különleges dekorációt szeretnénk készíteni, akkor ahhoz kelleni fog egy kis méretű dekorfa és egy megfelelő színhőmérsékletben világító fényfüzér. Szerencsére mindkettő egyszerűen beszerezhető, így e tekintetben nem lesz problémánk.

 

Ami pedig a megvalósítást illeti, az is legalább ennyire egyszerű, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a füzért ízlésesen elhelyezzük a kis fácskán úgy, hogy az minden részére egységesen juttat fényt.

 

Dekorházból, mécsestartóból és karácsonyi figurából asztaldísz

 

Mivel az ünnepekkor sokszor kerülünk az asztal közelébe, így érdemes egy dekoratív asztali díszt is készíteni. Válasszunk egy szép dekorházat, egy karácsonyi figurát és egy mécsestartót, majd ezeket tegyük rá egy kerek vagy ovális dekortálcára.

 

A figyelemre méltó karácsonyi dekorációk összeállítása nem nagy ördöngösség, hiszen csak egy kis kreativitásra van hozzá szükségünk. Rengeteg csodás dísz és kellék érhető el, így tulajdonképpen csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy mivel díszítjük fel az otthonunkat. 

 

Erre remek bizonyítékot ad a MÖBELIX kínálata, ahol ha körülnézünk, akkor garantáltan ámulni fogunk a sok szépség láttán. Az általunk kiválasztott díszeket rendezzük össze úgy, hogy szép összhatást eredményezzenek, és voilá, máris készen vagyunk!