Tűnj ki a tömegből egyedi e-mail-címmel!

Egy e-mailre bármikor, szinte bárhonnan lehet válaszolni. Elegendő hozzá egy internetezésre alkalmas készülék, valamint internetkapcsolat. Nemzetközi szintű kommunikáció esetén így áthidalhatók az időzónákból adódó eltérések.

 

Amiért a céges e-mail megkerülhetetlen

 

Hivatalos, céges ügyben minden esetben érdemes a céges e-mail-címet használni. Így van ez akkor is, ha belső, vállalaton belüli levelezésről vagy akár külső partnerekkel történő kommunikációról van szó.

 

Egyrészt így nem keveredik össze az ember magánélete a munkahelyi ügyekkel, másrészt mindenki más is tudni fogja, hogy nem valamilyen személyes jellegű ügyről, hanem munkával kapcsolatos témáról lesz szó. Egyszerűbb keresni is a levelek között, ha el vannak különítve.

 

Ha valaki vállalati e-mailről küld ki megkeresést vagy kér ajánlatot, akkor rögtön beazonosíthatóvá válik az adott cég. Az egységességet, a vállalat arculatának erősítését is szolgálja a céges e-mail használata. Gondolj csak bele, milyen benyomást kelt benned az, ha egy ingyenes levelezőről kapsz üzenetet? Nem túl bizalomgerjesztő, ugye? Nos, ha te szeretnél mások bizalmába férkőzni, akkor erre neked is ügyelned kell.

 

Mindezeken felül a partnerek életét is megkönnyítheti a céges levelezőrendszer használata. Így a dolgozók e-mail-címét is könnyebb megtalálni a séma szerint.

 

Ezért érdemes profikra bízni az e-mail üzemeltetést

 

Míg az ingyenes e-mail szolgáltatók gyakran lényegében semmilyen támogatást nem adnak, addig egy profi szolgáltató dedikált erőforrással rendelkezik az ügyfelei számára.

 

Egy cég minden egyes dolgozója számára létrehozni vállalati e-mail-címet komoly kihívást jelenthet. Már csak ezért is célszerű ezt a feladatot profikra bízni, akiknek ebben nagy tapasztalata van. Kérj bátran ajánlatot a D4S-től, akik az egyedi igények függvényében személyre szabott ajánlatot tudnak adni.

 

Az ajánlatkérés menete

 

Amennyiben e-mail üzemeltetésre van szükséged, akkor nagyon egyszerűen tudsz ajánlatot kérni a D4S-től. A honlapjukon van egy ajánlatkérő űrlap, aminek a kitöltésével pillanatok alatt kezdeményezheted a céggel a kapcsolatfelvételt.

 

A kapcsolattartáshoz meg kell adnod a neved, az e-mail-címed és a telefonszámod. Ez utóbbit azért érdemes megtenned, mert így részletesen meg tudod beszélni a D4S ügyfélszolgálatával, hogy pontosan mire van szükséged. Ha megadod a cégnevet is, akkor rögtön az iparágnak megfelelő ajánlatot fogják elküldeni.

 

Az üzenet mezőben néhány mondatban érdemes kifejteni, hogy mik az egyéni igényeid, milyen problémára keresel megoldást. A Küldés gombra kattintást követően a lehető leghamarabb válaszolni fognak a D4S-től.