Tippek a home spa-hoz

Teremtsd meg a hangulatot!

 

Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd az otthoni kényeztető napot, elengedhetetlen a kellemes hangulat. Tegyél rendet a fürdőszobában és gyújts illatos gyertyákat, egy másik helyiségben pedig halmozz egymás tetejére néhány párnát és takarót, illetve készíts be magazinokat és egy csésze gyógyteát! Mindemellett pedig célszerű lehet még bekapcsolni valamilyen nyugtató zenét. 

 

Ha ezzel megvagy, vegyél magadhoz kényelmes ruhákat, egy puha fürdőköpenyt illetve papucsot, és kezdődhet a kényeztetés, amelyhez minden szükséges terméket megtalálhatsz a DOUGLAS Collection termékcsaládon belül. 

 

Egy frissítő fürdő egy kis peeling-el megfűszerezve

 

Az időnként elvégzett hámlasztás azért is bír kiemelt jelentőséggel, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, felgyorsítja a sejtek cserélődését, nem mellesleg pedig fokozza a bőrápolási termékek hatékonyságát is. Az elhalt hámréteg nélkül ugyanis azok könnyebben képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe.

 

De mielőtt ebbe belvágnál, vegyél egy hosszú zuhanyt vagy egy jó forró fürdőt, amellyel egyúttal a felgyülemlett gondoktól és a negatív gondolatoktól is megszabadulhatsz! Ehhez javasoljuk a The Palace of Orient Comforting tusfürdőt, amely a lágy habja szuper kellemes érzést nyújt a bőrön. A finom illata pedig elrepíti az érzékeket egy varázslatos, keleti palotába. 

 

Aztán vidd fel körkörös mozdulatokkal az arcodra és a testedre a Douglas Home Spa La Residence Seathalasso testradírt, amelyben fellelhető bergamott és a sós jegyek kombinációja gondolatban elrepít a tengerparta!

 

Maszkra fel!

 

Mint, ahogy azt már fentebb is említettük, a fürdőzés után a bőröd tökéletesen elő van készítve a további bőrápolásra, így érdemes egy arcmaszkot is feltenni, amely felüdülést nyújt, és gondoskodik arról, hogy rögtön kipihentnek érezd magad.

 

De, ha a maximális kényeztetés a cél, akkor egy kézmaszkkal az ujjaidnak is jót tehetsz, hiszen az utóbbi hetekben vigasztaltak, dolgoztak, simogattak és gondoskodtak, így megérdemelnek egy kis figyelmességet. 

 

Kényeztető lábfürdő

 

Ha már a kezeidnek megadod a gondoskodást, akkor miért ne törődhetnél a lábaiddal is? Vegyél egy lábfürdőt, amelyhez szükség lesz egy púpozott evőkanál bázikus fürdősóra, egy lavórra, amelyet bokáig megtöltesz meleg vízzel, és egy nagy törölközőre, amely alátétként funkcionál!

 

Helyezd bele a lábaidat, és élvezd legalább 30 percig a lábfürdőt, hogy a méregtelenítés elinduljon, és a szervezetet megterhelő savak, méreg- és salakanyagok kiválasztódjanak a bőrön keresztül.

 

A nap tökéletes befejezése pedig az lesz, hogy pihe-puha köntösben elnyúlhatsz a korábban elhelyezett párnákon illetve takarókon, és átlapozhatod a kedvenc magazinjaidat, miközben finom gyógyteát kortyolgatsz.