Rendszerintegráció költséghatékonyan, rugalmasan

Ez pedig nem más, mint az iPaaS megoldások kiemelt szereplője, az Alumio, amellyel tulajdonképpen bármely szoftver integrálható, akár CRM-ről, e-kereskedelmi platformról, marketing automatizációs rendszerről van szó. Márpedig a vállalkozások többségének (függetlenül attól, hogy B2B vagy B2C) szüksége van átláthatóságra az IT rendszerei között.

 

Moduláris kapcsolatok, rugalmas módosítási lehetőségek

 

Az Alumio esetében a rendszerintegráció kapcsolatai az igényekhez mérten módosíthatóak, ez pedig hatalmas előny és könnyebbség is egyben. Ez tehát kiváló lehetőség mindazoknak, akik új üzleti szoftvert integrálnának IT rendszerükbe, vagy átjárhatóvá és átláthatóvá tennék azt. 

 

További előnye, hogy szűrőkkel, automatizmusokkal még “okosabbá” alakítható a meglévő rendszer. Ugyanakkor a 7Blog online marketing ügynökség támogatását is élvezhetjük az Alumio hazai partnereként. Az erős szövetség sokkal költséghatékonyabb megoldást kínál, miközben egyszerűbben, rugalmasan és gyorsan elvégezhető az integráció. 

 

Miért van szükség rendszerintegrációra?

 

Amikor egyszerre több szoftver segíti a mindennapos munkavégzést, elengedhetetlen követelmény, hogy mindez átlátható legyen, például az ügyféladatokat egy helyen megtaláljuk, lényeges továbbá az adatbiztonság, valamint az is, hogy automatikusan frissüljön az adatbázis. Természetesen fontos szempont a rugalmasság is, hiszen a változó üzleti igényekhez és az éppen aktuális szoftverkövetelményekhez kell alkalmazkodni. 

 

Az Alumio erőssége éppen a moduláris integrációkban rejlik, a meglévő kapcsolatok módosíthatóak, klónozhatóak, újrahasznosíthatóak, méghozzá néhány kattintással. A felépítése teljes mértékben szabad kezet ad, így egyéni igényeinkhez mérten alakíthatjuk, összhangban a vállalkozásunk működésével.

 

Az átlátható működés előnyei

 

Hatékonyabbá, eredményesebbé válik a munkavégzés, vagyis jelentős mennyiségű pénzt és energiát spórolhatunk, eközben emelkedik a vállalat értéke is. A rendszerintegráció módot kínál arra, hogy kiaknázhassuk a legújabb szoftverek előnyeit, ezáltal megelőzzük a versenytársakat. Ez pedig a hosszú távú növekedéshez kiváló alapot jelent.

 

Az átlátható működés pedig nemcsak a hatékonyságnövelésben segít, hanem megnyitja az utat az innovatív ötletek, az új megoldások előtt. Láthatjuk tehát, hogy elengedhetetlen a rendszerek közötti átjárhatóság, illetve az, hogy könnyen átlássuk a vállalatunk működését minden részfolyamattal, adattal együtt.