Ne felejts el játszani!

Gondolj csak bele a szabadulószobás játékokba, a nagy családi társasozásokba, a baráti kártyapartikba vagy épp a csapatépítők furfangos feladataiba. Életünk minden területét átszövi a játékosság, miért éppen a hálószoba maradna ki ebből? Mai cikkünkben éppen ezért azokat a játékszereket vesszük górcső alá, amelyeket bátran előkaphatunk a hitvesi ágyban is.

 

De mit szerezzünk be elsőként?

 

Ha hajlandó vagy félretenni az ellenérzéseidet, és némi nyitottságot tanúsítasz a Szexaruhaz.hu Szexshop első játékszereinek arzenálja iránt, akkor garantáltan fenséges örömökben lesz részed.

 

Persze nem azt mondjuk, hogy csapj a lovak közé, és egyből a legcifrább eszközökhöz folyamodj. Úgy, ahogy az élet sok egyéb területén, itt is az alapoktól érdemes indulni. Ha ez megvan, akkor lehet a bonyolultabb játékszerek felé elmozdulni.

 

Mindenképpen csak olyat tégy, amit jó szívvel, önmagadtól teszel, ne hagyd, hogy bárki bámit is rád erőltessen a témában.

 

Fokozatosan szoktasd magad!

 

Ha megtekinted a kezdők játékszereit, akkor látni fogod, hogy akad benne szép számmal olyan is, ami azért nem annyira extrém. Mutatjuk is, hogy mik közül válogathatsz!

 

A szexi fehérneműk okozzák talán a legkisebb fennakadást, hiszen alapvetően mindenkinek az a célja, hogy minél kívánatosabb legyen a partnere számára. Persze itt is széles a választék, mindenképpen csak olyat ölts magadra, amiben komfortosan érzed magad.

 

A ruhákon túl a szerepjátékokhoz is számos kellék megtalálható a fent említett webáruházban.

 

Talán nem meglepő, de a vibrátor és a dildó az első javasolt szexuális segédeszközök között szerepel, hiszen használatuk végtelenül egyszerű, és olyan sok örömet képesek szerezni, hogy az ember óhatatlanul vágyik arra, hogy tovább kísérletezgessen a játékokkal.

 

Ilyenkor következhetnek a bonyolultabb, akár párvibrátorok, no meg persze az anális örömöket sem illik kihagyni. 

 

Persze a férfiak sem maradhatnak ki, így akár a péniszgyűrű, akár a -pumpa nagyszerű kezdetet biztosíthat. Ezek akár játéknak is felfoghatóak, ugyanakkor köztudott, hogy serkentően hatnak a péniszre, így akár potencianövelőként is bevetésre kerülhetnek ezek a tárgyak.

 

Hagyj időt magadnak!

 

Fontos intelem, hogy soha ne hagyd magad siettetni, és te se siettesd önmagad. Legyen elég időd ahhoz, hogy beleszokj egy-egy játékszer gondolatába, használatába.

 

Ha nem rohansz, hanem szépen komótosan kiélvezel mindent, amit eléd vetett a fent említett szexshop, akkor nagyon izgalmas szexuális élet vár rád! Vigyél hát játékosságot és pajkosságot az életetekbe, és az izgalmas játékok még közelebb hoznak majd társadhoz, miközben fergeteges orgazmusokban lehet részed!