Élvezzük a nyarat napozóágyban vagy nyugágyban!

Mutatjuk, honnan válassz!

 

Ha egy igazán bőséges kínálatot szeretnél átböngészni, akkor válaszd a Gemini-Duo webáruház napozóágy kínálatát, ahol anyagában, formatervezésében, funkcionalitásában is számtalan fajta megoldással találkozhatsz. Sőt, még komplett szetteket is vásárolhatsz, amelyben több napozóágy is felállítható egy kis asztallal együtt. A legkülönlegesebb modellek árnyékolóval is el vannak látva.

 

A természet nagy kedvelői számára kaphatók favázas kerti napozóágyak. Ezek között létezik olyan darab is, amely fekhely részénél még egy oldalsó újság- vagy könyvtartó is található, amely igazán praktikus a napközbeni pihenés alkalmával. A kínálatban megtaláljuk a régről ismert hagyományos műanyag nyugágyakat, de ennek már léteznek sokkal masszívabb darabjai, az ún. rattan kerti bútorok kategóriájában.

 

A rattan egy új műanyag fejlesztés, amely sokkal erősebb szálakat tartalmaz, így rendkívül időjárásálló, emiatt kint lehet hagyni egész évben a rattan bútorokat, ha nincs semmilyen tárolókapacitás, ahol el lehet helyezni.

 

A népszerű fémvázas napozók

 

Igen keresettek az alumínium vázas napozóágyak is, melyek textilborítása általában már olyan speciális szilárd anyagból készült, amely igen kedvelt a lég- és vízáteresztő képessége, valamint a vízálló képessége miatt. De nem csak ezért szeretik a vásárlók. Alumínium profilja révén igen könnyű a súlyuk, így hölgyek és gyerekek is könnyen tudják mozgatni a kertben, teraszon, ahol épp szükség van rájuk. Ezt az anyagot nagyobb korrózióállóság jellemzi, így a bútor hosszabb ideig tart.

 

Minden nyugágynak van egy maximális terhelhetősége, amelyet kötelező figyelembe venni olyan családoknál, ahol valakinek a testsúlya megközelíti az adott ágy súlyhatárát. Ilyenkor érdemes átgondolni a vásárlást és egy másik kategóriában nézelődni.

 

A fémvázas nyugágyak legtöbbje összecsukható, amely szintén szempont lehet a vásárlásnál olyanoknak, akik gyakran mennek kirándulni, piknikezni, hétvégi telekre, ahová magukkal szeretnék vinni ezt a hasznos kerti kiegészítőt.

 

Divatos kerti nyugágy kerekekkel

 

A Gemini-Duo webshopban beszerezhető olyan masszív ágy, amelynek fejrésze alatt nagy kerekek találhatók, lábrészénél pedig egy ergonomikus fogantyú, amellyel nagyon könnyű felemelni és odébb szállítani az udvar másik pontjába. Van olyan nyugágy, amely puha poliészter párnázottságú, így ez a vékony szivacsréteg nem szívja fel a túlzott nedvességet és gyorsan szárad.

 

A napágyak akár szettekben is kaphatók, egy dohányzóasztallal kiegészítve. Ezek a bútorok nagyszerű kiegészítői lehetnek a kertünkben már meglévő garnitúrának, székeknek vagy kanapéknak. Mindegyik napozóágy háttámlája állítható.