Az intimitás új dimenziói

Az önismeret és a jóllét szolgálatában kifejlesztett segédeszközök egyre népszerűbbek, mivel lehetőséget adnak arra, hogy bárki biztonságos és kényelmes környezetben élje át a testi örömöket és fedezze fel saját igényeit. 

 

A férfiaknak kifejlesztett, a SZEXSHOP.hu-nál kapható műpunci egyike azoknak a népszerű játékszereknek, amelyek a tabuk és tévhitek lassú lebontása mellett elősegítenek egy nyitottabb gondolkodást a szexuális jóllét fontosságáról.

 

Játékszer férfiaknak?

 

A női önkielégítéssel kapcsolatos vélekedések az utóbbi évtizedekben egyre leplezetlenebb módon jelenhettek meg. A dildók, vibrátorok hosszú történelmi múlttal rendelkeznek, ezáltal is váltak ismertté és elfogadottá.

 

A férfiaknak szánt eszközök kisebb figyelmet kaptak, máig alig lelhetők fel az irodalomban, a filmekben vagy a médiában. A társadalmi normák és elvárások ráadásul az erősebb nem szexuális önállóságának és önellátásának képét erősítik, ami szintén nem kedvezett annak, hogy széles körben elterjedjenek.

 

Korábban a maszturbációt is rengeteg előítélet övezte. Idővel azonban bebizonyosodott, hogy számtalan előnye van: javítja a mentális egészséget, az alvás minőségét, enyhíti a stresszt, az együttléthez kapcsolódó szorongást.

 

Csak azoknak való, akik magányosak?

 

Egyáltalán nem. Sok pár alkalmaz játékszereket kíváncsiságból szexuális életük gazdagítására, elmélyítésére, új élmények felfedezésére. 

 

Az elégedettség a kapcsolatban azáltal javulhat, hogy lehetőséget ad a partnereknek a nyílt beszélgetésre egymás vágyairól, igényeiről. Vagyis nem helyettesítői, hanem kiegészítői a valódi intimitásnak.

 

Gyakori aggodalom, hogy a segédeszközök csökkentik az érzékenységet, pedig a test sokkal okosabb ennél. Egyszerűen alkalmazkodik a különböző típusú stimulációkhoz. Az erotikus játékszerek változatos használata és sokfélesége éppen az új tapasztalatok révén segít fenntartani az érzékenységet és élvezetet. 

 

Nemcsak örömet szerez, de hasznos is

 

A műpunci puha, anyaga lágy, érintésre és formára élethű. Úgy tervezték, hogy érzékien utánozza az aktus érzését. Használata fejleszti az ejakulációs kontrollt és az erekciós képességet, növeli a szexuális állóképességet, ami pozitív hatással van a férfiak önképére. 

 

Azzal, hogy megismerjük, olvasunk, beszélünk róla, elősegíti a nemek közötti egyenlőséget az öröm és kielégülés terén, megtöri a stigmát. Már csak egy dolgot tehetünk az előítéletek és a kettős mérce további csökkentéséért: kipróbáljuk.