A mellplasztika folyamata: útmutató egy profi sebésztől

Sokszor nem csak mi magunk látjuk magunkat kevésbé vonzónak, de a környezetünktől is kaphatunk olyan megjegyzéseket, amik lerombolják az addig is csekély önbizalmunkat. A mellnagyobbítás nem csak szerte a világban, de Magyarországon is az egyik legtöbbek által választott szépészeti beavatkozás, így nem véletlen, hogy sokakat érdekel a mellplasztika folyamata.

 

Abban az esetben, ha valakit komolyabban is foglalkoztat egy plasztikai beavatkozás, csak olyan helyen informálódjon, ahol valóban megbízható és pontos válaszokat kap majd. A mellplasztika folyamata is egyre több hölgyet érdekel, itt van most egy útmutató egy profi sebésztől!


Mi történik egy mellplasztika műtét során?

 

A formás, kerek és feszes mell már évszázadok óra a nőiesség egyik legfontosabb szimbólumának tekinthető. Nem kell kétségbe esnie azoknak, akiket nem áldott meg ilyen adottságokkal a sors, hiszen implantátum beültetésével természetes hatású és szép kebleket lehet létrehozni. A mellplasztika műtétet követően nem csak méretesebb, de arányosabb, feszesebb és teltebb is lesz a kebel. Meg van az oka tehát, hogy miért érdekel sok hölgyet ez a beavatkozás!


A mellplasztika folyamata


Az első lépés, hogy kiválasztjuk a megfelelő plasztikai sebészt. Az orvos a személyes konzultációt követően egy sor vizsgálatra küldi el a nőket, úgy mint EKG, mellkasröntgen, mammographia, és a labor is nagyon lényeges lesz. A műtétet altatásban végzik, majd egy éjszakát bent kell tölteni a klinikán. Az operáció után fontos a pihenés és a kíméletes életmód, valamint egy speciális melltartót szükséges egy ideig hordani. A kötelező kontrollvizsgálatokon feltétlen részt kell venni, hiszen a plasztikai sebész csak így tudja nyomon követni, hogy megfelelően gyógyul- e a mell, és a formája is olyan, amilyennek lennie kell. Abban az esetben, ha a mellplasztika folyamata jobban is érdekel, és egy olyan útmutatót olvasnál, ami egy profi sebésztől származik, akkor jó helyen jársz! A www.drfalus.hu weboldalon ennek is utánanézhetsz.

 

A mellplasztika előnyei

 

Nem csak szép és formás mellek lesznek a mellplasztika előnyei, de az is, hogy végre elégedetten tudnak tükörbe nézni a nők! A magabiztosság pedig számos egyéb pozitív dolgot is eredményezhet a hölgyek életében. Sikeresebbek lehetnek a magánéletben és a munkahelyen is! A legfontosabb azonban az, hogy saját magukat is vonzónak lássák végre azok a nők, akiknek egész életükbe komplexusai voltak a mellük mérete vagy formája miatt. Dr. Falus György oldalán nem csak a mellplasztika folyamatának lehet alaposabban utánaolvasni, de több előtte- utána képet is meg lehet nézni a galériában, amik bemutatják, milyen szép és természetes eredmény érhető már el a mellek esetében a plasztikai beavatkozásnak köszönhetően.