A legkedveltebb vibrátortípusok (+18)

A vibrátorok használata

 

Bár nem egy hétköznapi téma, azért nyugodtan kijelenthetjük, hogy jóval többen használnak manapság vibrátort, mint amennyien azt bevallják. A legkülönlegesebb szexuális segédeszközmárkákat a legtöbben ismerik és szeretik, nem véletlen, hogy vannak olyan darabok, amik iránt hatalmas a kereslet. 

 

A Szeresdmagad.hu minőségi vibrátorainak kínálatában az alábbi típusokkal találkozhat:

 

  • -Páros vibrátor

  • -Masszírozó változat

  • -Ujjra húzható modellek

  • -Szilikonból készült darabok

  • -Vibra tojások

 

Természetesen ezek mellett még számos gyártmány közül választható ki a tökéletes segédeszköz, amivel élmény lesz az este. 

 

A legkedveltebb vibrátorok

 

Egy jó készüléket megtalálni nem egy egyszerű feladat, hiszen a legtöbb kivitel hasonlónak tűnhet, pedig az igazság az, hogy hatalmas eltérések vannak az egyes eszközök között. Vannak olyan darabok, melyek nemcsak külső, hanem belső használatra egyaránt alkalmasak, de akadnak anál örömökre szolgáló modellek egyaránt. A legtöbben a vízálló, az akkumulátoros, illetve a távirányítós, márkás termékeket keresik, hiszen ezek magas minőségűek és sokrétűen használhatóak.

 

Léghullámos csiklóizgatók

 

Bár kevesen ismerik őket, manapság léteznek léghullámos csiklóizgatók, amelyek kettős funkcióval rendelkeznek. A hölgyek számára kifejlesztett készülékek végéi egy-egy funkcióra képesek, hiszen a hajlított szívóharangall ellátott részével akár érintésmentesen izgatható a nemi szerv külső része. A másik fele pedig egy kissé hajlított, merev szár, amit a hüvelybe lehet helyezni. Ez természetesen alkalmazható a külső rész izgatására is, hiszen vibrációra képes. Bár egy kissé zajos rezgése van, igencsak erős intenzitású, így aki kedveli az effajta eszközöket, annak tökéletes választás lehet egy ilyen darab.

 

A vízálló játékszer manapság egyre népszerűbb a hölgyek körében, főként az utóbbi évben kapták fel őket jobban. Ebben egy beépített akkumulátor található, amit a dobozban elhelyezett USB csatlakozóval lehet tölteni. 

 

Szilikon termékek

 

Korábban is a legkedveltebb szexuális segédeszközök között voltak a szilikonból készült vibrátorok. Ez a mai napig nem sokat változott, hiszen a kis méretüknek köszönhetően bárhol és bármikor bevethetőek. A játékszerek selymes tapintásúak, így nagyon puhák, rendkívül kellemesen lehet őket használni. A vízálló készülékek általában akkumulátorral működnek, azonban minden dobozban találni töltőkábelt, amivel pillanatok alatt működésre lehet bírni őket. 

 

A vibrátorok tehát a mai napig igencsak kelendőek, legyen szó különleges vagy hagyományos eszközökről egyaránt.

 

(X)