Segítség a pénzügyek menedzseléséhez

Cikkünkben minden fontos kérdést megválaszolunk a Billingo új funkciójával kapcsolatban.

 

A Billingo Bankszinkron lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a banki tranzakciók nyomon követhetőek legyenek közvetlenül a Billingo fiókból. Nincs szükség ezentúl platformváltásra ehhez a műveletehez. Ráadásul csupán egyetlen összekötésre van szükség ahhoz, hogy a tranzakciók adatai megjelenjenek.

 

A funkció az online számlázó program előfizetéses csomagjaiban érvényes

 

A Billingo Bankszinkron az online számlázó program Basic, Standard és Pro csomagjaiban érhető el. Ráadásul az utóbbi, vagyis a Pro csomag esetében, egyetlen felületen látható akár három különböző pénzintézetnél vezetett bankszámlaadat is. 

 

Az előnyök sora itt még nem ér véget, hiszen a számlázó program amellett, hogy megjeleníti a tranzakciókat, a bizonylatok összepárosításához is hozzájárul. Ez azt jelenti, hogy a segítségével egyszerűen összepárosíthatóak a különféle tranzakciók a hozzájuk tartozó számlákkal. Ráadásul az összepárosítás mellett a Billingo az adott számlák státuszát ebben az esetben azonnal fizetettre állítja, hogy ezzel se kelljen bajlódnia a felhasználónak.

 

Jelentősen csökkenthető a pénzügyi adminisztrációval töltött idő

 

A Billingo Bankszinkron segítségével jelentősen csökkenthető a pénzügyi adminisztrációval töltött idő. Egy felületen nyomon követhetőek a bejövő, illetve a kimenő utalások. Mivel a rendszer naponta többször frissül, mindig a legaktuálisabb pénzügyi adatokat mutatja a felület. Ráadásul a könyvelői fiókon keresztül a könyvelő is egyszerűen eléri a naprakész pénzügyi adatokat. 

 

Jelenleg a Billingo Bankszinkron tíz különböző banknál lévő bankszámlával köthető össze. Ezek a következők: CIB Bank, CIB Business Online, Erste Bank (lakossági), ING Bank, K&H Bank, MKB Bank, OTP Bank, Paypal, Raiffeisen Bank, Revolut és UniCredit Bank. A lista folyamatosan bővül.

 

Magas szintű, többlépcsős biztonsági rendszer

 

A Billingo Bankszinkron biztonságos használatáról magas szintű, többlépcsős biztonsági rendszer gondoskodik. Ennek fontosságát nem kell magyarázni, hiszen a vállalkozások legféltettebb üzleti titkai közé tartoznak a bankszámlatörténet adatai.

 

Az új funkcióhoz kapcsolódó folyamatokat az MNB felügyeli. Az online számlázó programnak meg kell felelnie a legfontosabb adatbiztonsági követelményeknek. Emiatt is fontos, hogy 90 naponta újra engedélyeznie kell a felhasználónak a Billingo számára a pénzügyi adatokhoz való hozzáférést.