KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban

A következő pár sorban megtudhatod, miért is olyan előnyös, ha egy trekking bringa büszke tulajdonosa vagy, és néhány tippet is adunk neked ahhoz, hogy hol érdemes keresgélned!

 

Kerékpártúra - mozgás és kikapcsolódás

 

Arról már bizonyára te is hallottál, hogy milyen hasznos mozgásforma a bringázás. Nemcsak formálja az alakot, erősíti az izmokat és a csontokat, de még a speciális diétákat is jól kiegészíti. Ráadásul jó hatással van a mentális egészségre is, hiszen segítségével könnyen oldható a stressz és a szorongás.

 

Magyarországon számos lehetőség tárul elénk, ha valóban elhatározzuk magunkat a kerékpártúra mellett. A Tisza-tó, a Fertő-tó, a Balaton környéke például kalandos utakra hív el minket. De a Piliscsaba-Budapest és a Passau-Bécs bringás útvonalon is érdemes végigtekerni. 

 

Most pedig bringára fel, lássuk, milyen kerékpárok között válogathatsz!

 

A túrakerékpár “anatómiája”

 

Bármilyen céllal is ülünk bringára, fontos, hogy a kerékpár típusa igazodjon ehhez a felhasználási célhoz. Na és akkor itt jönnek képbe a tipikusan túrákhoz kifejlesztett túrakerékpárok. 

 

Az ebbe a kategóriába tartozó bringák úgy lettek megtervezve, hogy a bringások nyílegyenes háttal tudjanak ülni azokon. Speciális teleszkópokkal és masszív vázzal is el vannak látva. Általában a felszerelés részét képezi a sárvédő, a csomagtartó és a dinamós világítás is. 

 

A MaxBike túrakerékpárok kínálatában te magad is megtalálhatod a hozzád illő járgányt! Arra viszont figyelj, hogy egy hosszabb túrához, a megfelelő kerékpár mellett néhány fontos bicajos kiegészítőre is szükséged lehet! Ebben segítenek neked a Cube és KROSS termékek is! 

 

Miért éppen a KROSS túrakerékpár?

 

Akkor döntesz jól, ha a legjobb minőséget megtestesítő márkanév darabjai között válogatsz! A trekking kerékpárok körében a KROSS-szal azonosítható ez a színvonal. 

 

Jó példa erre a KROSS Evado kerékpár is, amely alumínium vázzal, V-fékkel és Shimano váltókkal is el van látva. Ez a típus nem riad meg a terep kihívásaitól, de a kényelemről sem kell lemondanunk!

 

A nők és a férfiak egyaránt beszerezhetik a legjobb KROSS bicajokat, így akár az egész család kikapcsolódását képes támogatni a márka.

 

Ráadásul a vásárláshoz nem kell a zsúfolt boltban türelmetlenkedned, hiszen a MaxBike lehetővé tette, hogy mindez online is megoldható legyen! Számos szakszerű bejegyzés segít eligazodni a különféle termékek között! Rendelj, tekerj, és élvezd az életet kétkeréken!