Új pénzügyi megoldás az online számlázóban

Nem titok, hogy 2021. január 1-től az elektronikus fizetési lehetőséget minden online pénztárgépet használó vállalkozónak biztosítania kell. Mi nyújt ehhez segítséget? A Billingo SoftPOS szolgáltatás, mely gyors, egyszerű és kényelmes mobil bankkártya-elfogadási megoldást kínál a felhasználók számára.

 

A vevők a Billingo MobilAPP segítségével gyorsan fizethetnek

 

A Billingo SoftPOS funkciónak köszönhetően a vevők a Billingo MobilAPP segítségével fizethetnek. A fizetéshez használhatnak okostelefont, okosórát, illetve VISA és Mastercard bankkártyákat. A fizetés ezentúl bárhol és bármikor lehetséges, nem kell hozzá terminál.

 

Milyen okostelefon szükséges a funkció használatához? Fontos, hogy a készülék minimum Android 8.0 operációs rendszerrel rendelkezzen. Továbbá elengedhetetlen, hogy NFC-képes legyen, és legyen megfelelő internetkapcsolat. Fontos megemlíteni, hogy egyelőre nem támogatja az említett fizetési lehetőséget az iOS.

 

Értéket, valamint a tranzakciók mennyiségét tekintve korlátlanul használható

 

A Billingo SoftPOS funkció további előnye, hogy értéket, valamint a tranzakciók mennyiségét tekintve korlátlanul használható. A vásárláshoz 15 ezer forint alatt a vevőnek nem kell megadnia a PIN-kódját, az említett összeg feletti vásárlás esetén azonban szükséges a kód beütése.

 

A Billingo SoftPOS egyaránt jó választás a szolgáltatók, a kereskedők, a taxisok, a tanácsadók, a piacon árusítók, az utazó ügynökök és a tanácsadók számára. Továbbá azok is élvezhetik az előnyét, akik nem szeretnének POS terminált telepíteni, vagy pedig az utalás helyett inkább a bankkártyás fizetést szeretnék alkalmazni. 

 

Az új megoldásnak köszönhetően a vásárlók bárhol és bármikor fizethetnek 

 

A Billingo új pénzügyi megoldásának köszönhetően a vásárlók bárhol és bármikor fizethetnek kényelmesen és egyszerűen bankkártyával. Továbbá az okostelefonon és okosórán használható virtuális bankkártya segítségével is lebonyolíthatják a fizetést.

 

A szolgáltatás minden Billingo csomagban elérhető. A díjsávok és a hozzájuk tartozó kereskedői díjak minden hónapban újraértékelésre kerülnek. Az újraértékeléshez az előző hónap SoftPOS forgalma szolgál. A szolgáltatás a Billingo Androidos MobilAPP segítségével igényelhető. Csupán le kell tölteni az alkalmazást, és egy űrlapot kitöltve el kell küldeni az igényléshez. Ezt követően az azonosítás miatt jelentkezni fog a GPE egyik munkatársa. A Global Payments Europe biztosítja a napi forgalom elszámolását.