SOS költöztetés Budapest bármely részén? Igen!

Költöztetés csak előjegyzéssel?

 

Manapság nagyon nehéz kőművest, burkolót, vízvezeték-szerelőt, fűtésszerelőt és gyakorlatilag bármilyen szakembert keríteni. A legjobbak ugyanis előre be vannak táblázva olykor hónapokra, akár fél évre is. Ez van, ezt tudomásul kell vennünk, elvégre mindenki a legjobbakkal szeretne dolgoztatni, igaz?

 

Így vannak ezzel a költöztetés területén dolgozók is. A fővárosban a legjobbak általában szintén hetekkel előre be vannak táblázva, tele vannak megbízásokkal. Ráadásul sokan épp akkora létszámmal dolgoznak, amekkorával előre fel tudnak venni pár hétre megbízásokat. Így biztosított lesz legalább 1-2 hónapra előre, hogy lesz elég munkájuk. Épp ezért érdemes időben előre jelezni a szándékunkat, és lefoglalni a számunkra megfelelő időpontot a költözésre.

 

SOS költöztetés Budapest területén!

 

Jó, érthető. Amikor valóban előre lehet tudni egy-egy költöztetést, akkor mindenki jelzi azt a költöztetőjének, igaz? Sajnos közel sem, de azért egyre többen igen. Ellenben valóban vannak olyan esetek, amikor a megbízó vadul gépeli a Google-be, hogy “azonnali költöztetés Budapest”. Ezek azok az esetek, amik valóban nem várhatnak.

 

És ilyen helyzetbe sajnos bárki kerülhet. Lerobbant az autó, amivel vinnék a bútort, vagy nem jött el a megbízhatónak gondolt költöztető, de ki kell költözni azonnal. Ezek sajnos életszerű példák. Még jó, hogy vannak olyan cégek, akik erre is fel vannak készülve. Például a Servitius és Partnerei költöztetés büszke arra, hogy sokaknak segítenek, akik hasonló gondba kerültek.

 

Fix létszám = olykor szabad kapacitás

 

Sok cég nem engedheti meg magának, hogy fix létszámmal dolgozzon, csak minden nap annyival, amennyire épp szükség van. Ez azt jelenti, hogy náluk garantáltan nem lesz szabad kapacitás. Esetleg akkor, ha valaki visszamondja az utolsó pillanatban a megbízást (de ebből kevés van). Ez azért veszélyes, mert ha nagyobb volumen jön, akkor olyanokat is behívhatnak, akik nem annyira gyakorlottak. Így nő annak a veszélye, hogy valaki hibázik.

 

Ellenben van olyan költöztető is, mint a már említett Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél fix állomány van munkában. Így előfordulhat olyan is, hogy szabad kapacitásuk van, ami nagyon jól jön olyan esetekben, ha valaki SOS költöztetést kér.

 

Ráadásul nagy előnye ennek a rendszernek az ügyfélre nézve, hogy nem kerül plusz pénzbe. Mert ha a költöztetőnek csak azért be kell hívnia embereket, hogy kiszolgálja az SOS igényt, akkor annak meglesz az ára. Persze ha korrektek akarunk lenni, akkor érthető, mert a cégnek is plusz kiadást jelent ezen igény kiszolgálása. Feltéve, ha nincs mindig fix létszám foglalkoztatva.