Küldetésünk: a tökéletes nadrág kiválasztása!

Sokféle stílus: mit válasszak?

 

Kétségtelen, hogy a nadrágok a női és a férfi ruhatárban is a legfontosabb kulcselemek. Amint beköszönt az őszi-téli szezon, ennek a ruhadarabnak a jelentősége is egyre inkább növekszik. A nadrágnak ezer “arca” lehet, mindenki megtalálhatja az alkatához, személyiségéhez és stílusához leginkább passzolót.

 

Lehet bő vagy szűk szabású vagy egyenes fazon, biztosan megvan mindenkinek a kedvence. A tökéletes nadrág megtalálásához mindenképp vegyük számba, hogy milyen egyéb ruhadarabok vannak még a fegyvertárunkban, hiszen így tudjuk a legtöbbféleképpen kombinálni azokat, és egy nadrágot akár több szett alapdarabjaként használni.

 

A tökéletes fazon

 

A paletta széles: találhatunk skinny, straight, slim vagy trapéz típusú nadrágot is, de melyiket válasszuk? Az angolból átemelt elnevezések nem feltétlenül könnyítik meg az életünket, de a Pallium Használtruha Webshop nadrágai között biztosan találsz megoldást. Főleg akkor, ha online használtruha-vásárlásról van szó. Ilyenkor fontos, hogy a lehető legtöbb információ álljon rendelkezésünkre, hogy a megfelelő méretet és fazont válasszuk.

 

Például a skinny típusú nadrágok kötelezőek a merészebb lányoknál. Válassz bőrhatású anyagból készült szűk fazont vagy egy egyszerű farmert, és egészítsd ki egy csinos mellénnyel vagy pulóverrel. Az egyenes szabású nadrágok kényelmes és praktikus választást jelentenek a hétköznapokra is. Válasszunk hozzá egy elegáns szövetkabátot és egy letisztult kézitáskát, és már kész is az aznapi szetted.

 

Párosítsd egy izgalmas darabbal

 

A slim típusú nadrágokat használhatjuk átmenetként a hétköznapi és az alkalmi szettek között. Viselhetjük akár egy hétvégi buliban, de egy csinos magas sarkú cipővel és egy elegáns felsővel párosítva egy eseményre is megfelelő lehet.

 

Az örök klasszikus a trapéznadrág, időről időre visszatér a divatba, szóval ha a szekrény alján lapul néhány darab, még ne vess rájuk keresztet. Idő kérdése, és újra trendi lehetsz viselésükkel. Alkattól függetlenül jó választás lehet, hiszen ennek a fazonnak köszönhetően a lábaink hosszabbnak és vékonyabbnak látszanak, éljen az optikai csalás!

 

Vadásszunk kedvenc használtruha-boltunkban mellé egy műszőrmés kabátot és egy menő kalapot, így garantált a tökéletes vintidzs hatás.

 

Nem feledkezhetünk meg ugyanakkor a leggingsekről és joggingokról sem. Attól függően, hogy milyen anyagból készülnek, választhatjuk ezeket a hétköznapok során kényelmes viseletként, illetve sportoláshoz is kifejezetten alkalmasak. A könnyen tisztítható, gyorsan száradó anyagok nagyon praktikusak az aktív életmódot folytatók számára.